| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

10.8.2009 12:08:18 kája+dva

Re: Zavařování bez cukru

Mě totiž špetka připadá jako dost volný pojem a na špičku nože to samý...asi to letos risknu znova, ale jen dvě sklenice bez soli. Myslela jsem totiž, že ta sůl tam má být jako konzervant
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Zavařování bez cukru elko 9.8.2009 15:50
*Re: Zavařování bez cukru ...neviditelná... 9.8.2009 16:18
**Re: Zavařování bez cukru ...neviditelná... 9.8.2009 16:20
***Re: Zavařování bez cukru elko 9.8.2009 17:59
****Re: Zavařování bez cukru ...neviditelná... 9.8.2009 19:56
*****Re: Zavařování bez cukru elko 9.8.2009 20:17
**Re: Zavařování bez cukru kája+dva 9.8.2009 21:28
***Re: Zavařování bez cukru ...neviditelná... 9.8.2009 22:52
****Re: Zavařování bez cukru kája+dva 10.8.2009 12:8
*****Re: Zavařování bez cukru ...neviditelná... 10.8.2009 20:48
*****Re: Zavařování bez cukru XX 5.9.2010 22:49

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.