| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

9.8.2009 21:28:49 kája+dva

Re: Zavařování bez cukru

Já takhle zkoušela zavařovat broskve vloni a je to děs :-© podle návodu jsem dala špetku soli a nedá se to jíst. Je to tak přesolené, dobré akorát tak na steak s broskví ~n~ jak velká má být ta špetka,aby se to dalo jíst?
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Zavařování bez cukru elko 9.8.2009 15:50
*Re: Zavařování bez cukru ...neviditelná... 9.8.2009 16:18
**Re: Zavařování bez cukru ...neviditelná... 9.8.2009 16:20
***Re: Zavařování bez cukru elko 9.8.2009 17:59
****Re: Zavařování bez cukru ...neviditelná... 9.8.2009 19:56
*****Re: Zavařování bez cukru elko 9.8.2009 20:17
**Re: Zavařování bez cukru kája+dva 9.8.2009 21:28
***Re: Zavařování bez cukru ...neviditelná... 9.8.2009 22:52
****Re: Zavařování bez cukru kája+dva 10.8.2009 12:8
*****Re: Zavařování bez cukru ...neviditelná... 10.8.2009 20:48
*****Re: Zavařování bez cukru XX 5.9.2010 22:49

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.