M.Butterfly |
|
(1.10.2012 0:24:29) Ztvrdlo mi pár těch tmavších údajně "celozrnných" kaiserek. Běžně si dělám strouhanku z bílého pečiva, co myslíte, šla by i z tmavého? Děláte to někdo? Obalujete s tím např. řízky? Nevadily by třeba ty zrníčka při smažení? Nebo je to vhodné jen do některých potravin? Nebo namíchat s "bílou" strouhankou? Je mi to líto vyhodit...
|
Puma |
|
(1.10.2012 8:45:31) Kaiserka asi celozrnná nebude, ale strouhanku udělat i tak můžeš ( já používám v podstatě jen celozrnnou). Používám jí na obalování šmakouna, květáku, cukety, žampiónů, ryby... a pak dám na 140st do trouby na pečící papír, nechám tak 45minut "sušit" a po vyndání potřu olejem. Je to dobré, pro mne chutnější než smažené.
|
|
Sammaelka+S12/12+V8/16 |
|
(1.10.2012 9:02:31) Mamka už asi 2 roky jiné pečivo než tmavé kaiserky nejí a když jí ztvrdnou, tak je běžně udělá na strouhanku, používá ji na vše - obalování masa, zeleniny, podsypání na štrůdl, do mletýho (směsi). Chuťově v tom je malinký rozdíl akorát u smažených řízků (malilinko nahořklé), jinak jsem žádný rozdíl nepozorovala. Zrníčka jsou (ve srouhance), ale nikomu nevadí.
POkud je tam nechceš, tak doporučuju nejdřív kaiserku "odrbat"
|
|
romča | •
|
(1.10.2012 14:15:21) Dělám ji tak úplně běžně.Jíme bílé i tmavé pečivo a strouhanku dělám z obojího a chutná nám všem
|
|
VERI + V6/08 + bříško |
|
(1.10.2012 16:09:28) běžně dělám ze všeho možného tvrdého pečiva mám pak melírovanou strouhanku jo a zrníčka nám nevadí.. tchýně dokonce do strouhanky při obalování přidává sezam
|
|
|