Ztvrdlo mi pár těch tmavších údajně "celozrnných" kaiserek. Běžně si dělám strouhanku z bílého pečiva, co myslíte, šla by i z tmavého? Děláte to někdo? Obalujete s tím např. řízky? Nevadily by třeba ty zrníčka při smažení? Nebo je to vhodné jen do některých potravin? Nebo namíchat s "bílou" strouhankou? Je mi to líto vyhodit...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.