Maso a ryby
Moje recepty |Naposledy vložené
Musaka a její různé varianty pochází z Balkánu. Většinou se používají brambory či lilek a maso s bílou omáčkou nahoře. V této variantě jsou použité tykvičky, se kterými v určitém období řešíme nerudovský problém "kam s nimi"...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Rychlé a na talíři pěkně vypadající jídlo.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Ne zrovna levné, ale luxusní jídlo.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Výborná omáčka, které hořčice přidává zajímavou chuťovou stopu.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Rychlé, chutné a ještě k tomu zdravé.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Rychlé a chutné.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Velmi rychlé jídlo, využívám odřezky masa při bourání kuřat.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Rozpočet je na 10 porcí.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Zajímavé využití dnes moderní suroviny.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Jako husí játra.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997