| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Blesková treska pro začátečníky

Rychlé, chutné a ještě k tomu zdravé.
Blesková treska pro začátečníky
Suroviny:Na 4 porce • 400 g mražené tresky • 300 - 400 g mražené zeleninové směsi hrášek s mrkví a kukuřicí • 2 lžíce másla • citronová šťáva • sůl • drcený kmín • petrželka • 2 stroužky rozetřeného česneku • příp. 100 g strouhaného sýra (Gouda, Parmazán)
Postup:Dno pekáče potřeme máslem, vsypeme polovinu zeleninové směsi a poklademe částí másla na plátky.

Rybí filety posolíme, pokapeme z obou stran citronovou šťávou, pokmínujme, potřeme česnekem a položíme na zeleninu. Posypeme sekanou petrželkou, podlijeme trochou vody. Na ryby nasypeme zbytek zeleninové směsi, poklademe zbylým máslem a přiklopené dáme do trouby na maximální teplotu (250 °C). Po cca 15 minutách odkryjeme a necháme cca 5 minut dodělat otevřené.

Pokud chceme, můžeme na těchto 5 minut posypat strouhaným sýrem.

Příloha brambory nebo bramborová kaše.
Vložil:

*Simča, dcery *1988 a 1997

Errin a její rodina
Datum:12.8.2014 21:36:24
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.