Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Jahodový rýžový nákyp

Autor: Bonie+2 , 11.6.2005

Jahody


Rýže


Kysaná smetana


Žloudek


 


Podusíme jahody s rýží do měka, přídáme zakysanou smetanu a žloudek. Vymažeme a vysypeme si menší formu a nalijeme směs. Pečeme asi 30 minut ozdobíme troškou zak.sm. a čerstvími jahůdkami.


Moc moc dobré Pišta si dvakrát přidal.


Místo jahod jde dát i jiné ovoce.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1156 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.