Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Teorie doktora Shettlese

Autor: Lvice+lvíčata , 8.1.2010


Už padesát let je známo, že pohlaví dítěte určuje, jestli ženské vajíčko oplodní spermie s chromozomem X (holčička) nebo Y (chlapeček). Ženské spermie jsou přitom větší pomalejší, ale životaschopnější. Mužské jsou menší, rychlejší, ale žijí krátce. Teorie doktora Shettlese říká, že pokud chcete mít chlapce, měli byste mít pohlavní styk v době ovulace a těsně po ní, kdy je pravděpodobné, že se ‚mužská‘ spermie dostane k vajíčku co nejrychleji. Předtím je potřeba několik dnů abstinovat, aby se stihlo vytvořit dostatečné množství spermií.


Pro početí chlapečka je prý vhodná poloha zezadu, kdy se spermie dostanou co nejhlouběji ke krčku dělohy. Důležité je také prostředí v těle ženy. Kyselé zpomaluje mužské spermie a ničí je. Zásadité jim prospívá. Doktor Shettles proto doporučuje opláchnout se před stykem vodou s rozpuštěnou tabletou sody bicarbony. Také byste se měla snažit dosáhnou orgasmu ve stejné době jako partner, abyste udržela v pochvě zásadité prostředí.


Pro zplození holčičky abstinujte 3. a 4. den před ovulací a začněte se sexuálním stykem dva dny před ovulací. I doktor Shettles doporučuje v souladu s lidovými recepty misionářskou polohu. Ženy by se však podle něj měly vyhnout orgasmu, tím se udrží v pochvě kyselé pH prostředí. Pro zvýšení kyselosti se můžete před stykem opláchnout roztokem vody s octem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 697 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.