Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

DOTAZ na kluka

Autor: Lvice+lvíčata , 5.3.2009

http://www.gennet.cz/diskuze/diskuze.php?F=P&IDP=1373




Soulož 2 dny před očekávanou ovulací bez orgazmu a po ditě bohaté na čokoládu a mléko = holčička. Soulož nejlépe opakovaná s nekolika orgasmy v době ovulace s dietou masovou = chlapeček. Dietu musí dodržovat oba partneři. Nevím, zda to ale funguje.





 


DOTAZ NA KLUKA


http://www.rodina.cz/dotaz29277.htm




Dobrý den, můj dotaz vám asi bude připadat směšný, ale přesto prosím o zodpovězení. Máme tři dcery a chtěli bychom ještě 1 dítě. Jak postupovat, aby to byl syn? Zkoušeli jsme všechno možné a výsledek - tři krásné a milované holčičky. pokud existuje nějaká alespoň trochu důvěryhodná rada, prosím o ni.


 




Při běžném způsobu otěhotnění prakticky neexistuje zaručený návod na zajištění určitého pohlaví dítěte. Lze pouze ke zvýšení pravděpodobnosti využít faktu, že spermie obsahující chromozom Y (určuje mužské pohlaví) je mnohem zranitelnější než spermie s chromozomem X (určuje ženské
pohlaví) a dříve odumírá.
K uvolněnému vajíčku se při pohlavním styku při ovulaci dostane mnohem více spermií s chromozomem Y, než když je styk 1-2 dny před ovulací.
Při změně pH pochvy na zásadité (výplach pochvy před pohlavním stykem roztokem jedlé sody) přežívá mnohem více spermií s chromozomem Y, než v kyselém prostředí.
Zajistit určité pohlaví dítěte je možné jen umělým oplozením s tzv.
separací spermií. Jde ovšem o postup technicky i finančně značně náročný. Užívá se jen v případech, kdy na určité pohlaví je vázána závažná dědičná porucha.



Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 720 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.