Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
modrej obláček | 21863 |
17.6.2008 10:50:12
Ahojda!
Jsme neradi doma a tak hledáme nějaký akční parťáky na výlety:)))) Rádi jezdíme i vlakem. My jsme z Loun, sice máme auto, ale já si zatím nikam moc netroufnu... Děti narozené - viz nick: )))))) |
modrej obláček | 21863 |
5.6.2008 11:08:26
Ahoj holky,
dneska v MC Na Valích dělám prezentačku moderních látkovek, šátků na nošení, merino a bio oblečení, tak pokud některá chcete, v šest začínáme. Víc na mých stránkách www.latkovani.cz |
Beruška,Zuzi a Filda (14.1.06) | 42302 |
4.6.2008 7:57:19
Ahoj Ifčo.
Jééé, Adélce už byl rok!!! Tak to dodatečně moc a moc gratuluji. Ať je, kočička, pořád zdravá, šťastná a usměvavá. Nějakou tu sádru na odlitky ručiček a nožiček jsem našla. Dokonce i za celkem rozumnou cenu - 198 Kč. Ifčo,se školkou jsme měli celkem dost velký problém.Ale Ty jsi místní, tak to bude určitě v pohodě.Když byl dětem rok,podala jsem přihlášky do školky na Tyršáku ve Fugnerově ulici. Přihlášky tam ležely rok a čtvrt a když jsme přišli k zápisu, ředitelka nám oznámila, že nás vzít nemůže, protože musí vzít především místní a my mimomístní jsme až na posledním místě.Vybrala jsem si tuhle školku především proto, že je hned za rohem mého pracoviště a navíc má nejdelší pracovní dobu, což mi vyhovovalo vzhledem k tomu, že máme v práci úřední dny. Naštěstí byla ředitelka tak hodná, že nám obvolala ostatní školky a nakonec nás vzali do Šafaříkovky.Pracovní dobu mají sice o půl hodiny kratší - do 16.30 h, ale pořád lepší než u nás v Cítolibech do 15.45 hod. To už bych nestíhala vůbec. No, takže takové jsme měli peripetie se školkou. |
Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
2.6.2008 23:28:36
Ahojík
O sádře nic netuším, taky jsem ji viděla jen tu drahou. No a tady vkládám obrázek, sem tam se nudím, teda hrozně malinko, hihi Gabčo utíká to hrozně rychle, nedávno jsem se vrátila s malou z porodnice a už měla rok, tak už jen dva a pomažu do práce. Taky budu muset zajít do nějaký školky, kde by ji vzali, raději dříve, než nesehnat místo. Asi ji dám na trojku, to mám i blízko školy. |
Beruška,Zuzi a Filda (14.1.06) | 42302 |
1.6.2008 8:05:34
Ahoj holky.
Koukám, že to tu v poslední době moc nežije. No ostatně já mám co povídat, že? Užíváme si teď hezkého počasí a lítáme venku. V dubnu jsme byli u zápisu do školky. Téééda, to to letí. Sotva se nám děti narodily a už půjdou od září do školky. Zatím tedy jen na těch 5 dnů v měsíci, tak snad si do ledna,než načnou chodit na celé dny, zvyknou. Stáni, tyhle zkušenosti zatím nemáme a doufám, že ani mít nebudeme. Tomášek si teda dost "užije". Kamarádky syn má s pindíkem taky neustále potíže. Každou chvíli mažou mastičkami a koupají v bylinkách. Tak ať je Tomášek co nejdřív v pořádku. Holky, nemáte některá informace o takových těch setech na obtisky ručiček a nožiček miminek? Údajně by se měly vyrábět buď barvy a nebo připravená sádra jako na odlitky. Tu sádru jsem někde na netu našla, ale ta cena mě dost odradila. Nevíte k tomu někdo něco? Kde to sehnat, ceny ..... Díky. A abych nezapomněla, přeji všem dětičkám - i těm ještě nenarozeným - vše nej nej k dnešnímu svátečku!!!! |
stajda+tomulka a štěpulka | 22901 |
22.5.2008 23:33:40
Ahojte holky,
koukám, že jste si změnili ikonky, moc hezký.. jak se máte? Mně teď bývá dost špatně, stejně jako s Tomáškem. Končím třetí měsíc a mně začne být blivno. v úterý jsme byli na tříletý prohlídce, máme plochý nohy, jinak vše ok, je moc šikovnej. Akorát Tomáškovi nešel přetáhnout pindík, doktor mu to násilím strhnul a teď už dva dny křičí a brečí bolestí, nemůže se vyčůrat, líta po bytě. Hrůza. Holky taky měli vaši kluci takový problémy? |
Radka*+Karolínka 26/11/07 | 17937 |
15.5.2008 12:05:15
Ahoj holkyy,po delsi dobe se ukazuju a vyzvidam,co je ut noveho?Jen jsem letmo zahlidla novou tehulku,tak moc gratuluju a preju hodne zdravicka a at je vsechno v nejlepsim poradku.S tou porodnici v Zatci je na na prd,znama ma v sobotu uz druhy termin porodu a pojede asi nakonec rodit do Chomutova.Jeste sem vtirnu novou fotecku...takhle nam roste nase michelinka))
|
stajda+tomulka a štěpulka | 22901 |
24.4.2008 22:56:47
Holky moc díky..
zatím vše stejné..únava..Tomášek pořád kouká na televizi a já spím, to je děsný. Venku bylo dneska krásně, co..hned mám lepší náladu. Tenhle týden i celkem brzo vstáváme, tak to jde. Minulej týden jsme nevylezli z postele před desátou. Sice jsem se dobře vyspinkala, ale celý dopoledne je v čudu.. |
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
21.4.2008 19:31:32
Stáni moc gratuluju a ať je ti brzy fajn. Já to měla taky, ta únava je příšerná.
|
Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
21.4.2008 12:46:43
Ahojík,
Marcel, malá je sladká, my teď už budeme mít rok, to to uteklo. Jo a gratulujeme k mimišátkovi a držíme palečky ať je všechno až do listopadu ok. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.