| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Ifčo.
Jééé, Adélce už byl rok!!! Tak to dodatečně moc a moc gratuluji. Ať je, kočička, pořád zdravá, šťastná a usměvavá.~s~
Nějakou tu sádru na odlitky ručiček a nožiček jsem našla. Dokonce i za celkem rozumnou cenu - 198 Kč.

Ifčo,se školkou jsme měli celkem dost velký problém.Ale Ty jsi místní, tak to bude určitě v pohodě.Když byl dětem rok,podala jsem přihlášky do školky na Tyršáku ve Fugnerově ulici. Přihlášky tam ležely rok a čtvrt a když jsme přišli k zápisu, ředitelka nám oznámila, že nás vzít nemůže, protože musí vzít především místní a my mimomístní jsme až na posledním místě.Vybrala jsem si tuhle školku především proto, že je hned za rohem mého pracoviště a navíc má nejdelší pracovní dobu, což mi vyhovovalo vzhledem k tomu, že máme v práci úřední dny. Naštěstí byla ředitelka tak hodná, že nám obvolala ostatní školky a nakonec nás vzali do Šafaříkovky.Pracovní dobu mají sice o půl hodiny kratší - do 16.30 h, ale pořád lepší než u nás v Cítolibech do 15.45 hod. To už bych nestíhala vůbec.
No, takže takové jsme měli peripetie se školkou. ;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.