| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Louny

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 2799  [Dalších 2719 >>]
modrej obláček 21863
29.9.2008 17:07:53
Dančo,

a odkud jste? Jak staré děti máš?:))) Kolik ti je? Co vás baví a tak:))))

Mně je 24, děti mám rok a tři roky. Rádi cestujem, rádi chodíme jen tak na výlety, občas si sednout na dortík:))) Já ráda něco vytvářím, i když teď není s dětma čas...Teď maj děti kašel a rýmu, ale jinak bysme mohli: ))
Alecram , Ada a Domča 19997
28.9.2008 20:12:17
http://www.mc-sedmikraska-zatec.estranky.cz/
naiadka a tři dítka 15212
24.9.2008 13:11:18
Radostné dny přeju, bydlíme ve vesničce u Loun, nemáme auto a autobusy tu moc nejezdí... v létě jsme jezdili na kole, nebo jsme došli na Ranou (s dětma hodinu a půl loudavé chůze :-))... ale teď, když už je zima, to asi nebude tak snadné... Kdyby byla mezi vámi maminka, která by se ráda podívala ven z Loun, rádi vás přivítáme... a pak ještě... nemáte někdo k dispozici program lounského Mateřského Centra? Daniela a tři děti (nejmladší se mi narodilo 14.9. :-)
19.9.2008 21:31:16
Tak koukám, že už Vám taky doma nastanou větší starosti :o))
Domča se postavila poprvé taky před týdnem, teď už ručkuje kolem věcí na které došáhne a hlavně pořád někde padá. Jsem z toho na mrtvici. Už jí totiž vůbec nebaví lézt a chce chodit, takže řve a řve a chce abych jí buď nosila nebo prostě postavila a zkoušela s ní chodit. Nemluvím o příšerných nocích :o( No, dává mi pěkně zabrat :o))
Radka*+Karolínka 26/11/07 17937
11.9.2008 11:47:58
Ahojky,tak se musime pochlubit,vcera se Kajinka prvne sama postavila...takhle :-D:-D:-D

stajda+tomulka a štěpulka 22901
24.8.2008 22:39:48
Ahojte všichni...
tak jsme na týden vyrazili celá rodinka k Jičínu. Bylo to bezva, hygiena tam teda trochu vázla, ale naštěstí bylo hezky, tak jsme v chatce jen přespávali. Je tam strašně hezký okolí, hrozně moc hradů,zřícenin, samá skála...

Marcel mamča mi psala, že u nás konečně začli dělat to hřiště. To jsem fakt ráda. Doufám, že to nějak oplotěj, aspoň pískoviště. U gymplu tam je to fakt krizový, samej puberťák, tam vždycky všechno zničej..
Na to MC jsem taky zvědavá. Čekali bysme ho dřív, ale i tak cením iniciativu.
Co dětičky?
Jak se všichni máte??
23.8.2008 11:57:56
Ahoj holky, tak koukám, že je tu pousto a prázdno. To se všude píše o "babyboomu", ale v lounské diskuzi je asi "babyout" ;)
Tak nám v Žatci konečně vystavili dětská hřiště. Včera jsme s Adou byli jedno vyzkoušet. Stáni, koukala jsem, že v podměstí taky jedno budují, ikdyž tam je to hooodně na volnym prostranství a zrovna včera jsem byla ráda za trochu stínu.
U gymplu už se prý k večeru začali na hřišti zhrocovat tmavší spoluobčané ve věkové kategorii pro kterou hřiště rozhodně postaveno nebylo ;(( tak jsem zvědavá jestli se podaří udržet všechna hřiště v pořádku.
Taky prý má být v Žatci mateřské centrum, to tady taky chybělo, ale tady je zase potřeba aby žatecké maminky trochu pomohly, protože jinak fungovat nebude.
No, uvidíme jak se to všechno podaří, ale rozhodně iniciátorkám MC držím palce aby bylo všechno podle jejich představ.;)
Katy+ Ela 01/04+ Teri 05/07 50958
11.7.2008 22:24:04
Dobry večer, jsem ze „sousedni“ diskuze, moc se omlouvám že vám sem tak vpadám, ale chtěla jsem vás poprosit o hlas do soutěže s „hamánkem“,
byla bych moc ráda kdyby ste mi zahlasovali a určitě bych vám to někdy v nějaké soutěži vrátila.
Doufám že se nezlobíte, že vás tím otravuju, vždycky mi to přišlo dost divné chodit někam do diskuze
a žadonit o něco dělám to opravdu poprvé protože jsem se do té soutěže nějak zakousla a né a né zabodovat, moc vám děkuju,

odkaz je tady: http://www.hamanektv.cz/cs/soutezni-videa/269-obrazek/
Mišyčka a Minimišyčka 54148
4.7.2008 23:06:09
Marcel, koukám, že malá se dala na sbírání fotbalistů. Je kouzelná.
28.6.2008 20:32:28
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 2799  [Dalších 2719 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.