Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
naiadka a tři dítka | 15212 |
19.10.2008 13:19:40
A odkudpak jste? My bydlíme v Charvátcích a jsme v podobné situaci
|
Evik-Tomášek | 88284 |
17.10.2008 22:19:11
Ahoj. Jsem Eva (23) a mám 6 měsíčního syna. Chtěla bych se seznámit s nějakou maminkou (maminkami) přibližně stejného věku. Bydlím ve vesničce kousek od Loun a nemám si s kým poklábosit a ani jít na procházku.
|
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
8.10.2008 21:28:35
Stáni tak teď už to máš "za pár" tak už to dopadne dobře :o)))
Domča už je OK, rýma je pryč. Adu to ve školce baví, protože tam chodí i kamarádka Emča, akorát minulý týden byla její učitelka nemocná a tak tam Ada trochu brečela. Jinak, byli jsme v novém MC a Ade se tam moc líbilo, mě taky, mají výborný kafe :o))) Fakt se jim to povedlo. Myslím, že tam budeme častěji :o) Dokonce i Domča tam byla ve svym živlu, mohla si lézt kde chtěla a když bylo potřeba, tak je tam k dispozici cestovní postýlka, takže jsem jí šoupla tam. Takže i pro malý mimča super. |
stajda+tomulka a štěpulka | 22901 |
8.10.2008 19:51:35
ahojte všichni..tak venku nic moc, co
Marcel co Prďola? Je nemocná? A co Adélka, jak se drží ve školce? My byli včera na kontrole, tak Tomášek půjde od pondělka do školky. Doufám, že tam zas něco nechytne. Já byla v nemocnici protože jsem trochu krvácela a bolelo mě břicho. Myslela jsem, že mě jen vyšetří a udělaj utz, ale byla jsem tam asi 16 dní. Prcek se moc tlačil dolů..No snad ještě ten měsíc vydržím.. |
naiadka a tři dítka | 15212 |
4.10.2008 19:36:25
Nu, tak my jsme teď Charvátečtí... už půl roku a asi ještě půl roku budeme.. jsme na podnájmu v kamenné chaloupce... Mám tři děti (Zoe je 4 a půl, Noelovi 2 a půl a před třemi týdny jsem porodila Elishu), s věkem jsem na tom stejně (v listopadu 24) a s tím, co mě baví, podobně
Děti, hudba, tanec, procházky, kolo, cestování, lidi... sednout si někam na jídlo nebo na mls... :-D v pátek jsme se byli v MC kouknout, takže program už znám |
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
3.10.2008 15:30:02
Taky se tam chystám. Jo a Péťo já mám taky 9ti měsíční mimčo, ale holčičku :o))Ve středu na zahájení jsem to nezvládla, Domču už týden trápí rýma a tak jsem jim to tam nechtěla hned zavirovat. Přemýšlím, že zkusím Adu dát na ty flétničky. Já sama jsem 4 roky na flétnu hrála, tak do hudebního začátku by jí to mohlo prospět. Později bysme jí tedy chtěli dát na klavír :o)
Stáni, jakto, že jsi byla v nemocnici, snad ne nějaké problémy s miminkem :o( |
2.10.2008 22:23:05
Jo zdravím novou povídalku Péťu(?)
|
2.10.2008 22:21:35
Ahojte holky,
zdravím po delší době. Byla jsem přes 14dní v nemocnici.. Slyšela jsem na to naše žatecký MC samou chválu..teda co jsem za ty dva dny,co to funguje, slyšela.to je dobře, že se bude kam schovat.. Tomášek je teď nemocnej, tak se tam ještě pár dnů nedostanem, ale jsem na to fakt zvědavá. |
Píďata | 66950 |
1.10.2008 20:15:17
Ahoj, jmenuju se Petra, jsem ze Žatce a mám 9ti měsíčního syna. Dnes jsem náhodou našla vaši diskusi - když jsem hledala info o nově otevřeném MC :o). Zde je odkaz na celoměsíční program http://www.mc-sedmikraska-zatec.estranky.cz/stranka/denni-program. V pátek se tam asi půjdem s Petíkem mrknout
|
modrej obláček | 21863 |
29.9.2008 17:08:40
Program MC zjistím.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.