| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chomutov

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 8932  [Dalších 8402 >>]
Věrča s Aluškou 08/04 27554
3.5.2007 13:10:44
Katy, mě to také připadá přehnané, že by už na začátku května neměli dostat letní botky, vždyť teprve teplé počasí začíná. Ale jakmile začnou prodávat nové kolekce, jsou ceny úplně o něčem jiném.
Růžovka horská 28371
3.5.2007 12:21:06
Holky, snad to tak horké nebude. Já teda ještě na sandálky ani nezačala myslet, natož abych už nějaký sháněla.
Ale to samé jsem slyšela od kamarádky vloni, že jí to paní říkala u Bati někdy v květnu že to jsou poslední sandálky, no a já je loni Štěpulovi kupovala právě u Bati až někdy začátkem července a doprodávali starou kolekci (o které tedy nejspíš v květnu paní mluvila) a v prodeji byla nová kolekce.
Tak snad to nebude tak strašný. Já tedy plánovala sandálky koupit až tak někdy na přelomu května-června, tak snad na nás ještě nějaký zbydou :-)).
3.5.2007 10:12:27
No to nevím, ale je fakt, že u Bati nám paní prodavačka řekla něco podobného. Že už toho letního zboží v dětském moc asi nebude. Ptaly jsme se tam na to ještě s jednou maminou. Připadalo nám, že si z nás dělá legraci, bohužel ona to myslela celkem vážně.
JanaB + 2 45341
3.5.2007 9:26:50
No tak to je docela síla. To jako budou od května prodávat už boty na pozim či co?
3.5.2007 9:10:12
Jani, tam jsem byla také a tam mě paní prodavačka šokovala, že to co tam je, už je poslední zboží. Jiné jim prý už asi nepřijdou. Vždyť je začátek května.
JanaB + 2 45341
3.5.2007 8:56:25
Ahojky, koukám, že řešíte sandálky. Viděla jsem nějaké i v Prioru v obuvi v 1. patře. Nezkoumala jsem je ale podrobněji, tak nevím...
3.5.2007 8:22:24
Ahoj holky,
všem děkuji za info. K sandálkám, včera jsem zkoušela jedny tady v Kadani, jsou sportovní, pohodlné (mám úplně stejné), ale bohužel mají volnou patu. Loni jsme měli ještě se zvýšenou patou, letos bych chtěla s nízkou, ale plnou. A jsou nám volné kolem nožičky a už to nejde utáhnout. Zkusím menší velikost, ale mám strach, aby jí z toho do léta zase nevyrostla nožka. Asi mám smůlu, ale když jsem se byla podívat u Deichmanna, nic tam neměli. Bohužel mám to štěstí, že tam nikdy nevyberu. Přišlo mi, že mají samé klučičí, ale na holky nic, hlavně ne v naší velikosti. Docela výběr měli v Renu, ale zase ne naší velikost, a ještě ta ochota prodavačky. Celou dobu co jsme tam byli telefonovala a zákazníků si nevšímala. Ještě zkusím počkat na tu lékárnu na Palacké. Tady v Kadani v lékárně měli nádherné, ale připadá mi, dávat za sandálky 599 Kč docela dost, ale jestli nic jiného neseženeme budeme muset jít do nich.

Na rukavičky na kolo jsem se chtěla podívat v Delvitě u Černé a v Globusu, Dvořáka jsem nechávala jako posledního, je o něm známé, že je drahý. A ještě nemusím jeho ženu - Káťu, co prodává.

Hani, je fakt, že v úterý byla řádná zima a kord v Bezručáku, tam je vždy o něco chladněji. Když budeš trénovat za chvíli budeš jezdit jako ďas. My když jeli dolů, také jsme skoro nemuseli šlápnout, když jezdím sama, makám i dolů a hlavně to si to dám dvakrát. Poprvé až na druhák a podruhé jen na prvák, využívám, že jsem bez malé.
Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 7893
2.5.2007 22:02:26
Věrčo, díky za optání! Na bruslích super! ALE!!!! Byla fakt zima! A hlavně!!! Ty brusle jsou nějak moc rychlé, takže jsem cestou zpět skoro nemusela šlápnout - s vyjímkou těch strašných posledních dvou mostů! Takže jsem dojela naprosto zmrzlá!!! Ještě doma mě dlouho brněly konečky prstů na rukou :o(((
Takže HRŮZA!!!!
Jinak!!! Byla jsem vlastně na bruslích teprve podruhé!!! A poprvé bez kočárku!! Takže se stále učím!!! A pořád se dost bojím!!!

A k sandálkám... my máme DPK - kupujeme sandálky téměř zásadně (na Janiu ž ne!) v Lounech u jdnoho pána, co má jen zdravotní botičky pro dětičky :o) No, stály taky 599, ale jsou úúúžasné :o)))
Janičce už taky chodím kupovat k Deichmanu a jsem spokojená!!!

A k rukovičkám na kolo... no, kupovla jsem sobě i Janičce u Dvořáka.. ceny jsem raději zapomněla!!!!!
Markéta, Kačenka, Lukášek 20282
2.5.2007 18:00:26
Ahoj holky,
tak to je fajn Katko, že Štěpulovi už je líp.
Věrčo, já koupila Kačce sandálky u Deichmanna za 400 kč, záleží, jaké chceš. Jinak rukavičky jsme kupovaly v obchodě za Delvitou v prvním patře (už jsme tam něco dřív kupovaly a jsou tam moc ochotní), ale nejmenší rukavičky jí byly malé :o) Takže jsme koupily větší, tamty jí byly ouzké přes zápěstí, ale ty větší mají froté zevnitř, takže dobré proti pocení a jsou opravdu měkounké. Ty v Globusu už jsem tak podrobně neprohlížela, jen vím, že byly do modra s nějakým dětským motivem, ale to určitě neva.
Růžovka horská 28371
2.5.2007 17:16:13
Věrčo, já sice ještě na sandálky nekoukala, ale u nás teď vede Deichmann. Všechny botky jsem zatím kupovala Štěpulovi u Bati, ale teď jarní jsem si tam teda nevybrala a ceny byly od 500 výše. Nakonec jsem mu je koupila o 100 levněji u Deichmanna a jsme spokojení, takže i pro sandálky pojedu nejdříve tam, ale pravda je, že ty jsem ještě ani nezačala shánět.
U Deichmanna jsme s Markét teď koupily dětičkám i supr sandálky na plavčo do bazénu.

Jinak všechny moc zdravíme, my si dnes vybíráme chuťovky, mě je od rána na nic, do toho průjmuje a zvrací Štěpula, takže jsme dnes supr dvojka. Štěpula už je teď teda (ťuk ťuk) mnohem lepší, tak ho táta vzal na malou chviličku vyvětrat v kočárku, zato já tu chcípám :-(. Ale aspoň mám minutku klidu, docela jsem byla hotová zvládat nešťastnýho průjmovatýho Štěpulu a svoje zvracení :-).

[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 8932  [Dalších 8402 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.