Přidat odpověď
Ahoj holky,
všem děkuji za info. K sandálkám, včera jsem zkoušela jedny tady v Kadani, jsou sportovní, pohodlné (mám úplně stejné), ale bohužel mají volnou patu. Loni jsme měli ještě se zvýšenou patou, letos bych chtěla s nízkou, ale plnou. A jsou nám volné kolem nožičky a už to nejde utáhnout. Zkusím menší velikost, ale mám strach, aby jí z toho do léta zase nevyrostla nožka. Asi mám smůlu, ale když jsem se byla podívat u Deichmanna, nic tam neměli. Bohužel mám to štěstí, že tam nikdy nevyberu. Přišlo mi, že mají samé klučičí, ale na holky nic, hlavně ne v naší velikosti. Docela výběr měli v Renu, ale zase ne naší velikost, a ještě ta ochota prodavačky. Celou dobu co jsme tam byli telefonovala a zákazníků si nevšímala. Ještě zkusím počkat na tu lékárnu na Palacké. Tady v Kadani v lékárně měli nádherné, ale připadá mi, dávat za sandálky 599 Kč docela dost, ale jestli nic jiného neseženeme budeme muset jít do nich.
Na rukavičky na kolo jsem se chtěla podívat v Delvitě u Černé a v Globusu, Dvořáka jsem nechávala jako posledního, je o něm známé, že je drahý. A ještě nemusím jeho ženu - Káťu, co prodává.
Hani, je fakt, že v úterý byla řádná zima a kord v Bezručáku, tam je vždy o něco chladněji. Když budeš trénovat za chvíli budeš jezdit jako ďas. My když jeli dolů, také jsme skoro nemuseli šlápnout, když jezdím sama, makám i dolů a hlavně to si to dám dvakrát. Poprvé až na druhák a podruhé jen na prvák, využívám, že jsem bez malé.
Předchozí