Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Markéta, Kačenka, Lukášek | 20282 |
14.5.2007 7:06:20
hojte po víkendu, Kačko, tedy malý už ti pěkně vyrostl, po takové době, že se někdy neozvete? Zrovna nedávno jsem koukala na filmeček, jak se naše Kačka začala stavět o šprušle od postýlky a v září už půjde do školky. Letí to jako blázen. Musíš se ukázat častěji a vůbec je tu nějak mrtvo, tak se musí zapojit maminky s mladšími dětmi, aby to tu úplně nezaniklo, byla by to škoda :o)
|
KačkaP;Kubík 06;Anička 10 | 48737 |
13.5.2007 9:40:34
Vím že jsem tu dlouho nebyla,pravidelně čtu příspěvky,ale nepřispívám,protože nevím co psát,přece jenom máte děti starší.
A tak jsem se rozhodla ukázat Vám jak náš Kubísek vyrostl a jaké dělá pokroky. |
Růžovka horská | 28371 |
11.5.2007 8:55:50
Ahoj, tak taky konečně nakukuji, nějak jsem nestíhací, tak alespoň zdravím.
My dneska odpoledne razíme do Kolibříka na Den maminek, jsou připraveny nějaké ty soutěže pro děti, včera jsem ještě večer dvě plodila :-), tak když někdo nebude vědět co s načatým odpolednem, rádi ho ve čtyři v Kolibříku uvidíme :-). Tak a zase mizím, padáme do města. |
Věrča s Aluškou 08/04 | 27554 |
11.5.2007 8:14:00
Ahoj děvčata,
tedy koukám zde je mrtvo. Co se děje? Jsem zvědavá jak bude o víkendu, chystáme se některý den do lesoparku, taťku máme oba dny v práci, tedy v sobotu celý den a v neděli jde na noční. Nejspíš se tam vydáme v sobotu. Ještě uvidím jestli dopo nebo odpo. Užijte si víkend, ahojte. |
9.5.2007 10:25:39
Ahoj,
Markét, tak to jo. S odpočinkem tě plně chápu, já si šla odpočinout vlastně do práce. Už jsem toho měla celkem dost a to jsem k tomu neměla MC. To je škoda, že tam chodí tak málo maminek. Přitom dětičky by byly v kolektivu a maminy by pokecaly a mohly by se i zapojit do různých aktivit. Kort když není cvíčo. Nevím jak je to teď někde jinde, ale za nás ty MC byla plná, když se chtěl někdo někam dostat, byl celkem problém. Ani nevím zda pořád MC v Jirkově, co jsme chodili my, funguje. A jak jste užívali volného dne? My bez taťky, měl denní, a protože pršelo a bylo celkem ošklivě, jeli jsme se podívat na miminko ke švagrové. Prodloužený víkend jsem měla už minulý týden, tak teď jsem musela v pondělí do práce. V sobotu jsme byli s Aluškou v solné jeskyni. Bylo to prima, měli jsme jeskyni sami pro sebe, nikdo tam s námi nebyl. Pořádně jsme tam řádili, o relaxaci nemohla být ani řeč, kamínky jsme měli všude. |
8.5.2007 10:50:10
Věrko, Kačce sice budou 3 až v prosinci, ale už od září jí můžu dávat do školky na 5 dní v měsíci a chci si taky odpočinout, to centrum je pro mě dost svazující a upřímě řečeno už mě to tam nějak netěší, chodí tam dost málo mamin a celkově ten přístup k nějakým akcím, nic moc. Tak uvidíme. Ale do práce až od prosince.
|
7.5.2007 15:22:51
Markét, jak to, že v centru končíte? To už jdeš do práce? Vždyť Kačce budou tři až v prosinci. Ty se vracíš dříve?
|
7.5.2007 13:55:04
Já taky zdravím všechny, hlavně ty co tu nejsou, nějak to tu prořídlo a je tu mrtvo. My se za chvíli chystáme do centra, tam to taky dost prořídlo, tak snad se to časem zase zlepší. Ještě dva měsíce a pak už s Kačenkou v centru končíme.
|
7.5.2007 13:15:00
Zdravím všechny,
holky já bych spala. Najedla jsem se, a šla bych si dát "polední klid". Bohužel mám strach, že by můj zaměstnavatel pro to neměl pochopení. Minulý týden jsem si užívala volna, tak dnes musím makat, abysme se vystřídali. Přitom bych potřebovala doma udělat takové práce. No tolik ne, ale vůbec se mi do ní nechce. Ještě jsem pořád neuklidila zimní věci. Budu se na to muset vrhnout, ale s malou toho moc neudělám a Radek má zítra denní. Přemýšlím, kam ty vyřazené věci dám. Aluša je nejmenší, ale má nejvíce hadrů, nejspíš máte ten stejný problém. |
Růžovka horská | 28371 |
4.5.2007 14:57:40
Věrčo, taky myslím, že je to přehnané. Mám z toho dojem, že se potřebují honem zbavit loňské kolekce aby bylo místo na novou.
To by bylo dost ujetý, aby na přelomu dubna a května měli poslední letní botky. To by byli prdlajs obchodníci. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.