Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Růžovka horská | 28371 |
1.6.2007 13:56:24
Věrčo tak já to našla jen na mujchomutov a tam je to v pdf, zkusila jsem a nejde to sem dát, tak jedině odkaz.
katko, my teď chodíme na zahrádky. Restauračka kde vím, že do jedné místnosti nepouštěli kuřáky je picerka Rigolletto. Do té prostřední místnosti jsme s manžou a kočárem chodívali, číšník ji označil jako nekuřáckou, ikdyž to tam není napsané. A je pravda že když jsme tam byli, nikomu popelník nedal a jednu dámu, která si i přesto zapálila tehdy vykázal. Jak je to teď nevím. |
Růžovka horská | 28371 |
1.6.2007 13:51:46
|
Růžovka horská | 28371 |
1.6.2007 13:50:23
jen nevím esli to půjde, zrovna jsem na to koukala a je to ve formátu pdf
|
Katka+Lucka8/04+Markétka8/08 | 26831 |
1.6.2007 13:49:57
Ahoj holky,
poraďte mi nějakou slušnou hospůdku v Chomutově, kde je i nekuřácký koutek. Dík |
Růžovka horská | 28371 |
1.6.2007 13:47:04
věrčo:
(img src=adresa obrázku) místo kulatých závorek špičaté |
Věrča s Aluškou 08/04 | 27554 |
1.6.2007 13:44:13
Tak bohužel, nevložím sem program na Fíka, jelikož a protože jsem úplně zapomněla jak se to dělá. Vím, že se zkopíruje adresa obrázku, který musí být vložený na netu, ale nevím co se má napsat do té špičaté závorky. Holky poraďte.
|
Věrča s Aluškou 08/04 | 27554 |
1.6.2007 13:20:05
Připojuji se k přáníčku všem dětičkám. Milé dětičky užijte si to.
Holky zítra se slaví v Kadani narozeniny Maxipsa Fíka. Budou tady atrakce pro děti (skákací hrad, nafukovací horolezecká stěna, rafty, atd.) pohádkové pásmo, vystoupí známé osobnosti (Upír Krejčí, Petra Černocká, Míša Dolinová a Jaroslav Uhlíř). Jste srdečně zvány. Nechci dělat žádnou propagaci, ale myslím, že by se tu mohly dětičky pěkně vyřádit. Začíná to v 10.00 hodin a je to až do večera do 18.00. Pokusím se sem dostat celý program, ale už jsem zapomněla jak se to sem vkládá, jen vím, že tam musí být špičaté závorky. Ještě jsem se chtěla zeptat, nevíte některá jestli je zítra v lesoparku v CV den dětí s ČEZem? Vím, že ho tam pořádají každý rok, ale letos jsem o tom nic neslyšela, od toho ČEZu je totiž hezčí než od lesoparku. Mají je hned po sobě, v sobotu ho dělá ČEZ a v neděli lesopark. Předem děkuji za případné odpovědi. |
JanaB + 2 | 45341 |
1.6.2007 9:40:03
Přeji všem dětičkám krásný sváteční den
|
Ppiissttaa | 39073 |
30.5.2007 21:02:10
Ahoj holky, chci Vás pozvat na den s Policií ČR u nás v Ústí nad Labem. Nyní pořádáme druhý ročník a ohlasy k tomu prvnímu jsme měli velmi pěkné. Prý se to líbilo, jen z některých míst bylo na dění hůř vidět. To byla ale nutnost, vzhledem k akcím vrtulníku. Ten nyní nebude, ale přivezeme policejní kamion a poršáka z Německa, loďku, koně, psy, četníky z humoresek, skákací hrad od coly, vše k „ohmatání“. Program bude opravdu pestrý... Rád Vás na místě uvítám. Honza
|
Růžovka horská | 28371 |
30.5.2007 20:15:36
Ahoj holčiny,
jenom v rychlosti nakukuji, sice vás dočítám, ale nestíhám moc psát, tak alespoň dneska jednu informaci: Zítra pořádáme s Kolibříkem DEN DĚTÍ!!! JE TO V ATRIU KNIHOVNY OD 16,00 HOD. PRO DĚTIČKY JSOU PŘIPRAVENÉ SOUTĚŽE A ODMĚNY. TAK KDYŽ BUDETE MÍT CHUŤ MOC RÁDA VÁS TAM UVIDÍM. MNE NAJDETE U SOUTĚŽE "MÁMO TÁTO V KOMOŘE JE MYŠ" :-))))))))))) Kdyby bylo špatné počasí přesuneme se do knihovny, takže i o to je postaráno. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.