| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chomutov

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 8932  [Dalších 8482 >>]
Ivka,kluci 17.5.94/22.10.04 27302
7.6.2007 20:59:22
Ahoj vsem,zdravim od more.Je tu moznost pronajmu PC,tak pisu jen kratky pozdrav.More je skvele,jidla plno,ze jse m urcite pribrala,pocasi pres den super,na vecer je chladneji.malej i velkej si uziva a my s manzelem taky.Pak sem dam par fotek.Mejte se hezky,
Hanka,Valinka20.4.04Míša 06/90 15095
6.6.2007 19:18:52
Ahoj holky!!!!

Zdravím po delší době,ale co chodím do práce nic nestíhám.

TŠ M.Zelenkový taky doporučuju.Ta starší Míša k ní chodila od 5 do 15 let.Tancovala mažoretky a p.Zelenková je fakt super trenérka.Holky měly úspěchy,dokonce 3 krát byly mistři Evropy.Přemýšlím,že Valinku tam taky přihlásím,ale až za rok.
Ivča,Terka4r,Honzík2r
  • 
5.6.2007 22:06:34
Ahoj Hani,ano akademie byla skvělá,já měla obě děti sebou takže jsme vydrželi jen do pěti ale bylo to moc hezké,děti krásně tancovali,Terka tam měla s nejmladšími takovou menší setavu ,ale když jsem viděla kamarádky kluka ,ten chodí skoro 3roky,tak to už bylo něco,jak je u dětí vidět každý rok,a už tam toho taky natancoval víc,jinak Hani určitě choďte ,učitelé tam mají hezký vztah k dětem a klukůtam chodí opravdu málo,u nás vetřídě je taky jenom jeden,hlavně aby mu to vydrželo
Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 7893
4.6.2007 17:11:06
Věrčo, já vím!!!!
Trénovala Mádla :o) Takže moc dlouho ne, ale pak byla poradcem pro všechny a te´d v posledním B. tancovala místo Jany Paulový!
Věrča s Aluškou 08/04 27554
4.6.2007 15:50:54
Ahoj ve spolek,
tak my jsme si uplynulý víkend pěkně užili. Škoda jen, že v sobotu dopoledne tak lilo. Do Kadaně na Fíka jsme vyrazili až odpo, měli jsme štěstí a stihli jsme malou vyfotit s Fíkem i s Krtečkem. Ale jinak celkově mě to trochen zklamalo. Včera jsme byli, až na polední pauzu, celý den v zooparku na dětském dnu. Malá ani nechtěla domů a na zvířátka také nechtěla jít. Byli jsme celou dobu v dětské zoo, kde byli různé atrakce. Alušku nejvíce zaujali trampolíny a skákací hrad. Jo a ještě seděla a koukala celou dobu na pohádku O pejskovi a kočičce. Bylo to tam pěkné. U indiánů si nechala pomalovat obličej a chodila s tím celý den, večer to nechtěla ani umýt.

Hani, když píšeš o Zelenkovi, jejich nejmladší dcera Jana byla choreografkou jednoho páru z Bailanda. Nevím kterého, nesledovala jsem to pravidelně a celé.
Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 7893
4.6.2007 11:33:09
Ahoj Ivčo! A i ostatní!!!

My na té Akademii byli :o) Jako účinkující :o)))
Celé jsem to ani neviděla, kolem páté jsme jeli domů - kvůli dětem a bylo to moc hezký!!!
Už jsem se Zelenkou taky domluvená, že Jani začne od září chodit a později i Petřík :o) - kluky potřebují jako sůůůl!!!
Ivča,Terka4r,Honzík2r
  • 
2.6.2007 22:50:19
Ahoj holky,pozdě ale přeci vše nejlepší dětičkám ke včerejšímu svátku,koukám,že jsou všude takové hezké programy a my jsme zase nemocní,Terka v timle roce už po čtvrté bere antibiotika,už jsem řekla našemu děckaři,ře to určitě není jen to ,že je v kolektivu,a že by se s tím mělo něco dělat,tak snad prý po dohodě s alergologem už snad začnou,už jsem i v práci dala vědět,že pokud se situace nezmění,tak dávám výpověď,nejsou ochotni akceptovat,že jsem déle doma s dětmi a naši hlídat nechtějí,mají stále nějaké výmluvy,nejdete zítra někdo do sportovní haly na akademii?Je od tří hodin,Terka tam má tancovat a i má kostým za 350 kč a teď je nemocná,ale řekla jsem,že si odtancuje svoje když už má kostým a pojedeme domů
Růžovka horská 28371
1.6.2007 14:11:27
Věrčo šikulka!!! Já ho našla jen na netu na mujchomutov.cz a tam to byl jinej leták barevnej v pdf.
1.6.2007 14:06:16
Tak jsem to zvládla, tak to se mnou ještě není tak špatné. Katy já to naskenovala a přepsala do formátu jpg.
1.6.2007 14:00:46
Holky děkuji, hned to jdu vyzkoušet vložit. Snad to při pátku zvládnu.

To jsem zvědavá, jestli se to povede.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 8932  [Dalších 8482 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.