Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ivka,kluci 17.5.94/22.10.04 | 27302 |
15.6.2007 13:32:11
ahoj,cestovali jsme letadlem,taky autem a autobusem,jenom lodí jsme nejeli :o))
Pokusím se vložit pár fotek |
Věrča s Aluškou 08/04 | 27554 |
14.6.2007 13:44:50
Zdravím všechny,
Ivko, vítám tě zase zpátky mezi námi. Kdeže jste to byli? Hlavně, že jste se měli krásně a užili jste si to. O ničem jiném dovča přeci není, než o užívání a odpočívání. To jste měli náhradu za loňskou, to jsi psala, že jste to promarodili. A cestovali jste autem nebo busem? Chtěli bysme letos vyrazit sami do Chorvatska autem, ale pořád nějak nevíme, potřebovali bysme nějaké rady a poznatky. Markét, nejspíš to Kačka měla z toho horka, je to úmorné. Hlavně, že dnes už jste bez teploty. Teď ještě aby se z toho nevyvrbilo něco jiného. Všem přeji přežití těchto horkých dnů bez jakékoliv újmy. Užívejte si to. |
Markéta, Kačenka, Lukášek | 20282 |
14.6.2007 12:27:22
Ahoj holky,
Ivko díky za pozvání, ale určitě nedorazíme, Kačenka měla předešlý dva dny vysoký teploty, dneska je zatím bez teplot, ale nechci nic riskovat, ani jsme dnes nebyly na plavču, tak snad se brzy z toho dostanem a příští týden určitě něco vymyslíme a domluvíme se. |
Ivka,kluci 17.5.94/22.10.04 | 27302 |
14.6.2007 9:36:03
Ahoj,zdravim všechny.Jsem zpátky z dovolené.Bylo to parádní,ale jsem ráda,že už jsem doma.Včera ta cesta v horku byla úmorná.Teď se prokousávám prádlem,ještě jednu pračku a sháním někoho na žehlení :o))
Co děláte v tomhle horku? Já se opalovat už nepotřebuju,tak se odpo chystáme do Bremenu.Nemáte chuť někdo zajít (na jedno,na dvě,na tři...) ???? Budem tam s Hankou držet fleka ve stínu :o)) |
JanaB + 2 | 45341 |
14.6.2007 8:15:40
Ahojky, všechny Vás zdrabvím.
Za chvíli jdeme na půavání, jsem ráda, že jsme se dočkali, Pájovi se tam moc líbí. Mějte se krásně. |
12.6.2007 7:38:44
Zdravím při úterku,
venku nás zase čeká jeden perný den. Tyhle dny je nejlepší trávit někde u vody, protože jinak by člověk leknul jak ryba. Je to šílené, bylo by zapotřebí, aby zapršelo. Ať prší v noci a přes den je krásně a bude to úplně super. A jak jste prožili víkend? My ho nakonec trávili v Údlicích na zahradě u bazénu, malá řádila ve vodě a byla nejspokojenější. Já byla líná a nic se mi nechtělo, takže to bylo nejlepší i pro mě. |
8.6.2007 13:40:37
Zdravím,
Ivet, užívej dovolené jak jen to jde a nasbírej nové síly. Já doufám, že nás letos také nějaká ta dovolená čeká. Ivko, za babičky jsem ráda. Teď už naši také nehlídají každý den. Taťka začal dělat na šichty na dvanáctky, takže je s malou i taťka. Ale je fakt, že do konce dubna si jí užili až až. Jediné štěstí, že to našim nevadilo a zvládali to i zdravotně. Řekla bych, že to oběma i prospělo, jenom přeci mají více pohybu, než když jsou sami. Dneska je třeba malá u tchánovců, mám štěstí, že máme k dispozici obě babičky a ještě švagrovou. Malá sice do Údlic sama moc nechce, ale když to jinak nejde, přežije to i tam. Dneska jí švagrová "utáhla" na bazén. Hani s Val, nejsi sama kdo nic nestíhá. Měla jsem co dělat, abych stíhala ještě na mateřské. Co chodím do práce, stíháme jen to nejdůležitější a nejzákladnější. Ostatní už neřeším, až bude čas, tak čas bude a udělá se to. Katko, Jezeří zní lákavě, ale bohužel je to ve špatnou dobu, malá chodí po dvanácté spát a vstává kolem půl třetí, třetí. U nás nejspíš vyhraje zoopark. Užijte si všechny víkendu. |
Katka+Lucka8/04+Markétka8/08 | 26831 |
8.6.2007 8:16:55
Jo ještě chybí datum :-) 9.6.
|
Katka+Lucka8/04+Markétka8/08 | 26831 |
8.6.2007 8:16:13
Ahoj,
pro všechny, co ještě nemají plány na víkend mám takovou malou pozvánku na zámek: Dětský den na Jezeří Přijeďte oslavit svátek dětí na pohádkový zámek. Stánky i atrakce a spoustu soutěží pro všechny děti od nejmenších po největší. Strašidelný zámek, mnoho sladkých i plyšových odměn a kopec legrace, to vše je pro vás pečlivě připraveno. Neváhejte a prožijte krásný den plný smíchu na Jezeří. Začátek v 11 hodin. |
Ivča,Terka4r,Honzík2r |
• |
7.6.2007 22:04:34
Ahoj Ivko,tak ať si užijete dovolenou,a kampak vás to zaválo?Jinak se asi v září vracím na mateřskou,pořád o tom přemýšlím,ale musím,nemám hlídání,Věrčo máš zlaté rodiče,že ti takhle hlídají,já jsme včera ,poté co mi naši hlídali podruhé za 4 měsíce, co do práce chodím,zjistila,že jsme jim na obtíž,pořád mě sice v práci přemlouvají,ať neodcházím,ale už se to za pomoci kamarádek,tchýně a švagrové,nedá zvládat,teď jsme zase měla obě děti nemocné a doma,Terka je na antibiotikách,opravdu závidím lidem skvělé dědečky a babičky ,a to mám bezvadnou tchýni,které si cením víc jak vlatní mámy.Takže se holky zase budeme vídat v centru.Užívejte si sluníčka
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.