Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Katka+Lucka8/04+Markétka8/08 | 26831 |
30.5.2007 16:22:30
Ahojky,
tak moje pračka se rozhodla, že už se ždímáním zlobit nebude, ale že už se jí nelíbí ložiska v bubnu. Takže dneska tu byl opravář, příští týden si ji odveze a dostane nový. No, zase další nečekaný výdaj. My fakt letos na dovču nenašetříme :-( |
Gabča,Honzík a Karolínka | 56624 |
30.5.2007 11:11:42
No já pořádně ani nevím,jak to vlastně je:o(V prosinci budou malé tři roky,takže bych měla také nastoupit do práce.Na mé místo nastoupila paní na dobu určitou,tady problém asi nebude,ale změnila se pracovní doba - ta je teď do půl šesté:o(A to je pro mě velký problém-jedna babička daleko,druhá pracující,manžel jezdí do mů až večer...Takže budu s malou doma čtyři roky a pak si budu muset najít novou práci:o(
|
29.5.2007 14:31:26
Ahoj,
problém je v tom, že za mne nikdo nenastoupil na dobu určitou. Holčina, co tam nastoupila místo mne, skončila ve zkušební době a pak se moje práce přerozdělila a sloučila s jinou kolegyní. Pak ale zase přijali další holku, ale už na dobu neurčitou. Prostě trochu složitější na vysvětlování. Ale neházím flintu do žita, ono to nějak dopadne. Za 3 měsíce se může stát věcí .... Gabčo, na původní zařazení mám nárok podle zákona do půl roku po porodu. Do tří let mě musí zaměstnat, nebo mi vyplatit odstupné. Neboj, svoje práva znám a budu se za ně prát :-D Markét, sorry, to byl omyl. |
29.5.2007 14:31:09
Ahoj,
problém je v tom, že za mne nikdo nenastoupil na dobu určitou. Holčina, co tam nastoupila místo mne, skončila ve zkušební době a pak se moje práce přerozdělila a sloučila s jinou kolegyní. Pak ale zase přijali další holku, ale už na dobu neurčitou. Prostě trochu složitější na vysvětlování. Ale neházím flintu do žita, ono to nějak dopadne. Za 3 měsíce se může stát věcí .... Gabčo, na původní zařazení mám nárok podle zákona do půl roku po porodu. Do tří let mě musí zaměstnat, nebo mi vyplatit odstupné. Neboj, svoje práva znám a budu se za ně prát :-D Markét, sorry, to byl omyl. |
Markéta, Kačenka, Lukášek | 20282 |
29.5.2007 14:25:13
No hlavně na původní zařazení máš právo pokud nastoupíš ihned po té krátké mateřské, kdy jsi měla nárok na peněžitou pomoc v mateřství, když nastoupíš později do 3 let věku dítěte, tak máš nárok jen na místo ve firmě, ale ne přesně na to původní.
|
Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 | 7893 |
29.5.2007 14:07:54
Gabčo, to nevadí, že je to 3x!!!!
Ono to totiž je pravda ,tak je to aspoň 3x pravda :o))) |
29.5.2007 13:41:42
Mám to tam 3x,omlouvám se:o)
|
29.5.2007 13:41:03
Katko,co je to za nesmysl?Vždyť jsou povinni vzít tě po mateřské zpět,ne?Jestli se to nějakým holkám líbí,nebo ne...Pokud nezrušily tvé místo z organizačních důvodů,tak máš právo na původní zařazení.A hlavně,pak bys také měla nárok na odstupné.Hlavně se nenech obalamutit,tohle na mě zkoušeli před 10 lety na mém bývalém pracovišti...
|
29.5.2007 13:40:57
Katko,co je to za nesmysl?Vždyť jsou povinni vzít tě po mateřské zpět,ne?Jestli se to nějakým holkám líbí,nebo ne...Pokud nezrušily tvé místo z organizačních důvodů,tak máš právo na původní zařazení.A hlavně,pak bys také měla nárok na odstupné.Hlavně se nenech obalamutit,tohle na mě zkoušeli před 10 lety na mém bývalém pracovišti...
|
29.5.2007 13:40:51
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.