Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Katka+Lucka8/04+Markétka8/08 | 26831 |
9.9.2007 9:12:29
Ahojky,
tak co, pracující matky, jak to zvládáte? Taky máte takovej blázinec??? Já vstávám ráno v půl páté, uklízím, žehlím, případně vařím, v půl šesté budím Lucku, snídaně, umýt, učesat, oblíknout a ve čtvrt na sedm vyrážíme směr Chomutov. Večer pak usínám s Luckou po večerníčku, takže "manželské" povinnosti jsou tabu ;-) Ale snad se to časem nějak srovná. Holky, nezapomněla jste některá na chatě pro děti tmavě modré kraťasy? |
kosicek | 33064 |
3.9.2007 21:51:45
Ivčo supeeeeer, teda ne, to žes byla dnes poprvé v práci-uf, uf, zvlášť skoro hnedka po té dovolené-jste si to určitě užili, co? Bylo tam určitě teplejš než tady... Rychle se uzdravte než něco chytnem ve školce a můžem zajezdit-Vítek teda také jezdí bez koleček (ještě nemá vychytané rozjíždění), ale berem i cyklisty s p. kolečkama! Třeba i s koloběžkou :-) Počítám, že bude babí léto, na kolo super..
Zítra se jdu mrknout se Štěpo do Vily, tak zjistím co a jak-jestli teda už zítra je, ale měla by být... |
Ivča,Terka4r,Honzík2r |
• |
3.9.2007 21:09:55
Ahojky holky,tak se to tady po dlouhé době trochu rozjelo,já byla dnes poprvé v práci po dovče,a nějak jsem mimo,jinak nevíte holky jak to bude s rodičákem po lednu?Už nám to zkrouhli?Nějaký to mejdlo bych taky brala,už jsme se dlouho neviděli,ahoj Petruš,taky jezdíte na kole?My teda chvíli bez koleček ,ale ted jsme si z Bulharska přivezli angínu,tak snad potom bychom mohli vyrazit,nevíš o nějakém večeru ve vile?
|
kosicek | 33064 |
1.9.2007 10:46:45
Na odpolední podzimní "cyklistiku" třeba na bývalém dopravním hřišti blízko Bremenu (či jinde v Jirkově)? Je to tam prima, akorát ježdění o samotě je celkem otrava, ve dvou a více zábava..Děcka se navzájem vyhecují k jízdě, leccos od sebe okoukají a krásně se ježděním unaví-snad..
Zdraví Petra, která válí šunky na mateřské. |
Věrča s Aluškou 08/04 | 27554 |
30.8.2007 10:59:12
Krásný den všem,
dnes máme zase jeden vydařený den, co se týká počasí. Jsem zvědavá jaké bude letos babí léto, konec prázdnin a léta nebyl nic zázračného. Mohlo by být krásně až tak do konce října a pak napadnout rovnou sníh, když už má být zima, tak pořádná a se vším všudy a ne jako ta loňská. Ale zase na druhou stranu je fakt, že se ušetřilo za topení. Katko, tak to máte dobré, že máte takhle na výběr. A v Chomutově budete chodit do které školky, ke tchýni? Ivko, a co vy? Jak se Šimonek těší do školky a kam bude chodit a nebo budete využívat "služeb" babičky? My zatím obojí, nechávám si stále běžet rodičák, takže Aluška bude chodit jen na 4 h denně. Jsem na ní zvědavá, včera poprvé řekla, že se snad té školky nedočká, že by obrat k lepšímu? Do včerejška nechtěla o školce ani slyšet, tak uvidíme. |
Katka+Lucka8/04+Markétka8/08 | 26831 |
29.8.2007 10:08:11
Ahoj holky,
mě už to taky čeká, mám to za pár. Dneska jdu oběhat vstupní prohlídku a noví kolegové mě pozvali na mejdan, takže večer jdeme "stmelit kolektiv". Věrčo, šéfová to nevyřešila, přijali mě na jiné oddělení. Už nebudu účetní, ale obchoďačka. Takže míň stresu, víc chlapů ;-) (na oddělení) a jistota, že ve tři odejdu domů z práce. Jinak školky máme 2 - v Klacíkově i v Chomutově. Když bude mít Jára volno, bude Lucka chodit v Klacíkově a po obědě si ji vyzvedne. Když bude ve škole nebo v práci, pojede Lucka ráno se mnou do Chomutova a vyzvednu si ji až půjdu z práce domů. Možná, že sama po nějaký době řekne, že chce chodit jen do jedné školky a sama si i vybere do které. Jo, díky za gratulaci a samo taky dodatečně gratulujeme Alušce a přejeme všechno nej nej nej. |
Hanka,Valinka20.4.04Míša 06/90 | 15095 |
29.8.2007 7:34:59
Ahoj holky!!!
Tak další v pracovním procesu :o)) Nějaký mejdánek by neškodil. |
Věrča s Aluškou 08/04 | 27554 |
28.8.2007 9:07:20
Zdravím všechny,
Ivko, snad nebude tak zle. A kdyby jsi chtěla opravdu cvokatět a tak strááášně moc se ti stýskalo po mateřské, můžete ještě zkusit holčičku. Jinak dodatečně přejeme Lucince z Klacíkova vše nejlepší ke třetím narozeninkám. Hlavně hodně hodné rodiče a plno kamarádů ve školce. Katko z Klacíkova, a jak se těšíš do práce ty? Slyšela jsem, že se nakonec vracíš zpět, kde jsi dělala. Vím, že tam byl nějaký problém, že za tebe vzali někoho jiného a na dobu neurčitou. Jak je vidět šéfová to vyřešila. A kam že bude chodit Lucinka do školky? V Klacíkově nebo v CV? Škoda jen, že přijdeš o rodičák, že nemáš nikoho kdo by ti malou vyzvedával pravidelně po čtyřech hodinách. |
Markéta, Kačenka, Lukášek | 20282 |
28.8.2007 7:40:49
Upřímnou soustrast, ale na nás ostatní taky dojde, na některé dříve, už to taky dlouho nebude trvat. A kdybys chtěla cvokatět, napiš a nějaký mejdlo se snad ještě podaří, co?
|
Ivka,kluci 17.5.94/22.10.04 | 27302 |
27.8.2007 19:33:10
Ahoj,zdravím všechny.Tak oficiálně oznamuji,že mi právě skončila MD.
Dneska jsem už byla v práci.To není možné,jak ty 3 roky utekly.Je mi moc líto,že už se nescházíme jako dřív,že už není tolik času.Doufám,že se aspoň s některými občas potkáme a trošku si zamejdlíme. Takže pá pá krásná mateřská Doufám,že v té škole nezcvoknu Maminy,bděte |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.