Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Věrča s Aluškou 08/04 | 27554 |
12.9.2007 7:56:22
Zdravím všechny,
Evo, proti Porstu nic nemám, ale jedná se přímo o jednoho jejich zaměstnance nebo toho fotografa. Já tedy nevím, my jsme zrovna měli kliku, když jsme tam přišli nikdo jiný tam nebyl a nevypadalo to, že by před námi byl zrovna nátřesk. Když jsme se tam nechávali fotit celá rodina loni před vánoci, byli jsme naprosto spokojení, ale fotil nás právě ten druhý fotograf. A myslím, že na těch fotkách je vidět, že malá spolupracovala, kdyby nechtěla spolupracovat, vypadaly by ty fotky úplně jinak. Ale to je věc a hlavně názor každého, každý je spokojený s něčím jiným. Fotky od Dvořáka z Mostu jsem také viděla a byli fakt pěkné. |
Eva |
• |
11.9.2007 20:48:00
Ahojky, náhodou jsem nakoukla na vaší diskusi, jsem totiž taky z Chomutova :-) a zrovna se bavíte o focení prcků.Co máte proti Porstu v Ruské? My jsme měli svůj nápad, přinesli jsme si svoje oblečení, měli jsme představu, jak chceme aby to vypadalo a přesně nám vyhověli a fotky sklidily úspěch u všech známých (nejen u babiček, kterým se líbí vše co se týká vnoučat). Když přijdete jen tak, chci vyfotit prcka,a na místě něco vymyslet, když tam třeba fotí několik dětí denně, tak je to těžký a hlavně když prcek nechce spolupracovat, to je ještě horší :-))
|
kalimero35 | 56580 |
11.9.2007 15:39:35
Ahojky,
malé bude v pondělí rok, takže taky frčíme k foťákovi. Pěkně fotí v Mostě, www.dvorak-foto.cz, dělá fotky dětí jakoby v pohybu, celé CD, viděla jsem a vypadá to moc zajímavě a pěkně a další moc šikovný pan fotograf je v Klášterci, www.fotim.net. Tak ať se všem fotečky vydaří, Alušky jsou opravdu vyvedené, až se divím, že je to od Porsta:-) |
11.9.2007 7:20:13
Zdravím,
Stefani, vím, že v Kadani jesličky nejsou, ale můžu se ti raději přeptat a zjistit co a jak. Já jsem chtěla malou do jeslí dávat také, tedy jen na pět dní v měsíci, protože jsem začala chodit do práce a malé byly 2 roky a 4 měsíce a ve školce mi jí nevzali. Ale bohužel u nás jesle dopadly špatně. Raději jsem to vzdala a počkala až bude malá starší a dala jí až do školky a teď je to v pohodě. Ale také je fakt, že mám funkční babičky - obě. Takže jsem to zase až tak moc neřešila. Báro, proti jeslím nic nemám, pokud jsou potřeba a mamina se bez nich neobejde. Pokud bych si měla vybrat jestli jít do práce a malou dávat do jeslí, nebo rodičák, kdyby nebyly babičky, volila bych rodičák až do tří let. Tedy pokud to jde. My jsme to jen zkoušeli a když to nešlo malou jsme tam násilím nedávali. Co já vím, tak jesle jsou jen v CV na Písečné. |
Mirca + Stefani | 50974 |
10.9.2007 21:48:48
Ahojky vsem maminam zde!!!!Tak jsem sem po dlouhe dobe zabrouzdala a rovnou mam na Vas prosbicku....Nasi Kristince byli v cervenci 2 roky, premyslim o tom dat Kristinku do Jesli a jit pracovat-tedy aspon brigadne na 2-3dny v tydnu..nemate nektera mamina tady z okoli Chomutova zkusenosti??Zajimalo by me, kolik takove jesle stoji na ten den a take zda jsou nejake jesle take v Kadani???Moc dekuji vsem, ktere se semnou podeli o zkusenosti:-))A preji krasny vecer!!!
|
Bára |
• |
10.9.2007 20:59:08
Ahoj všechny maminky,
chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na jesličky? Mám jednu dcerku ta už chodí do školy, od 1.roku navštěvovala toto zařízení.V současné době mám druhou dcerku a moc mě mrzí,že v našem městě jesle před dvěma roky zrušili, |
10.9.2007 16:54:03
Bohužel s fotografickým studiem neporadím, nechávali jsme malou fotit u Porsta v Ruské, ale moc spokojená jsem nebyla. Loni před vánoci jsme se tam nechali fotit celá rodina a nechávali jsme z těch fotek dělat puzzle, pro rodiče k vánocům a fotil nás velice šikovný fotograf. Perfektně nás "našteloval" a fakt si dal záležet, ty fotečky byly pěkné, ale teď měl dovolenou a ten druhý vůbec nevěděl co a jak. Fotky jsou sice pěkné, ale měla jsem trochen jinou představu.
|
Ivka,kluci 17.5.94/22.10.04 | 27302 |
10.9.2007 15:19:24
Ahoj taky zdravím všechny pracující i nepracující( ležící a spící).
Katko u nás je to stejné v bledě modrém,ráno kmitám doma,dopoledne ve škole,odpoledne opět doma,navařím ,vyžehlím uklidím,večer přečtu pohádku a občas se mi i toho čtení povede usnout.To pak Šíma do mě netrpělivě žďuchá "co to ten krtek vlastně říká".Nevim ,jestli se to někdy u nás srovná,mám pocit,že asi nikdy. Šimonek byl dneska podruhé ve školce,dneska už na 4 hodiny.Ráno trošku plakal,ale nic dramatického.Zatim chodíme jen na 5 dní.Od listopadu už budem 4 -hodinový. Věruš moooc pěkná fotka.Taky se chystám nechat kluky vyfotit.Šimonek bude mít 3 roky a Vojta 13,tak jim ty trojky nechám vyfotit. Máte někdo tip na dobré fotografické studio? |
10.9.2007 13:34:06
Ahoj holky,
trochen se pochlubím, takhle jsme náchávali Alušku fotit ke 3. narozeninám. A ještě jedna. |
10.9.2007 10:36:30
Zdravím všechny maminy,
jak ty pracující tak i ty, které to teprve čeká a zatím užívají rodičovské "dovolené". Katko, já to měla ze začátku podobně, jen s tím rozdílem, že jsem raději vše udělala večer, abych mohla ráno co nejdéle spát. Dnes už jsme se srovnali. Naštěstí teď, když Radek dělá na šichty, tak si Alušku ráno vzbudí a obstará sám a já vstávám jen chvíli před tím, než vypadnu z baráku. Jinak mi po třech dnech ve školce máme rýmu jako trám a jasně, že nás stihla Aluška nakazit všechny, takže pčíkáme a frkáme celá rodina. Frká skoro celá třída, protože jedna "skvělá" maminka tam přivedla kluka z hnisavou rýmou. Fakt super. Ale jinak dobrý, paní učitelka pohodová a dětičky také, je to třída, kde skoro všechny dětičky jsou čtyřhodinový. Malá si zvykla bez problémů, sice ráno zkouší že tam nepůjde, ale jak přijdeme do školky a ke třídě, zapomene na mamču s taťkou a běží si hrát s dětmi. Chci s malou začít chodit do solné jeskyně, doufám, že si trochen zvýšíme imunitu. A co Ivko ty? Jak jsi na tom v práci a co Šimonek ve školce, nebo ještě nechodí? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.