Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Věrča s Aluškou 08/04 | 27554 |
1.10.2007 8:09:40
Přeji krásný a plný den sluníčka všem,
fotečky jsou opravdu povedené. Reference na fotografa jsem už psala, takže se k tomu vracet nebudu, fakt bych ráda poradila, ale nevím. Markét, děkujeme za pěkný tip na odpoledne. Vypadá to moc pěkně a zajímavě, uvidíme jak to budeme stíhat a nejspíš se zajdeme podívat a zasoutěžit si. |
Markéta, Kačenka, Lukášek | 20282 |
1.10.2007 7:27:44
Ahojte holky,
fotečky jsou moc hezké, jo jo, letí to, nám za chvilku budou tři roky. Dětičky rostou jako z vody. Vkládám plakátek na čtvrteční akci od MC Kolibřík, kdybyste měl někdo chuť, přijďte se podívat, není třeba rezervace. |
JanaB + 2 | 45341 |
28.9.2007 21:44:59
Ahojky, tak po dlouhé době nakukuji:-)
Máme za sebou první a desáté narozeniny, nějak to letí... K fotografovi se chystáme v druhé polovině října, tak pište pište reference, ať vím, kam jít:-) Také máme za sebou focení pod vodou, z fotek mám radost, tak Vám vložím na ukázku. Jedna narozeninová: |
27.9.2007 14:46:27
Zdravím,
Mirko, já sice nejsem z Kadaně, ale jezdím sem denně do práce. Takže jsem víc v Kadani, než v CV. Zrovna dnes jsem četla v Kadaňských novinách o sdružení Radka, které provozuje v Kadani mateřské centrum a pořádá různé akcičky. Víc o tom nevím, jedině zkusit se zajít podívat a omrknout to. Když jsem byla ještě s malou doma jezdili jsme do MC v Jirkově a musím říct, že to bylo moc prima. Malá si pohrála s dětmi, já pokecala a dozvěděla se o nějakých akcích. A přímo MC pořádalo různé akce, typu karneval aj. Být tebou zkusila bych to. Uvidíš jestli vám to bude vyhovovat. Jinak co děláte při tomto ošklivém počasí? My jdeme dnes večer s malou do solné jeskyně. Zítra se nejspíš vypravíme do bazénu, ještě sice nevím jestli do Mostu nebo do CV, ale to uvidíme zítra podle nálady. A nejspíš nám vyzbyde čas i na cukrárnu. Přeji všem krásný prodloužený víkend. |
Mirca + Stefani | 50974 |
27.9.2007 13:51:33
Zdravime vsechny Chomutovacky popripade Chomutovaky:-))A taky samozrejme vsechny z okoli!!Skoda, ze jsem sem nenakoukla drive...prisli jsme o sou s Michalem, bydlime uz rok v kdanai a ja nic nevim:-(Jinak nevitenahodou v nejblizsi dobe o nejake akcicce prave pro deti??Kristince jsou 2 roky a 3 mesice, tak jsem uz premyslela i o nejakem karnevalu, kdyby nejaky byl....Kdyby jste nahodou nekdo o necem vedel pisnete prosim:-))Diky moc a i kdyz je to pocasi deprimujici, tak Vam preji krasny den Mirka s Kristin Stefani
|
25.9.2007 10:21:09
Ahoj všechny,
tedy tady to vypadá, počasí na nic a tady se stejně nikdo ani neukáže. Ty "stálice" začaly chodit do práce a už nejni čas sem ani nakouknout. Je fakt, že doma také nestíhám. Nakouknu jenom na chviličku v práci. Jinak v sobotu Michal byl super. Pobavil i dospělé. Alušce sice nejdříve bylo divné, že s sebou nemá Františka jako ve školce, ale potom to nemělo chybu. Mějte se krásně a už konečně také někdo nakoukněte. |
Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 | 7893 |
25.9.2007 9:32:16
Tady je pořád mrtvo!
To je teda něco! Tak se mějte všichni aspoň suprově! |
17.9.2007 15:01:57
Zde je slíbená pozvánka. Přeji krásný zbytek dne, popřípadě krásnou sobotní zábavu.
|
17.9.2007 7:42:21
Přeji všem krásný den a celý týden.
Holky, mají Vaše dětičky rády Michala z kouzelné školky? V Kadani je tento týden v sobotu od 13.00 h Supershou dětem, ve které od 14.00 h vystoupí jako host právě Michal z kouzelné školky. Vstupné je padesát korun na jednotlivce (dítě i dospělí) a v 15.00 h tato akce pokračuje Superkarnevalem. Lístky jsou pouze v předprodeji v informačním centru v Kadani. Pokud najdu a povede se mi to, vložím sem pozvánku. My máme program na sobotu jistý. |
Zuzana Švejkovská |
• |
13.9.2007 12:09:40
Objednala jsem si celé balení hydrogelových polštářků,protože jsem je nemohla sehnat.A určitě je celé potřebovat nebudu.Tak Vám klidně nějaké prodám.Zuzana
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.