| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chomutov

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 8932  [Dalších 8552 >>]
Růžovka horská 28371
13.8.2007 16:46:19
Ahoj, dovolujem si přihodit odkaz na soutěž, kam jsme přihlásili Štěpulína, budem rádi, když nám pošlete hlas a zvednete nám hodnocení. Mooooc díííky

http://www.diteroku.eu/hodnoceni/4693/kutchan-stepanek.html
Bižu 27203
13.8.2007 10:58:31
ahojky,zdravim z netu v mobilu,pr.po Stehovani jsem bez pripojeni,coz je bes.Ale koukam,ze se tu stejne nic nedeje,takze o nic neprichazim,co?
Tezz 68339
10.8.2007 23:06:11
Dobrý den
nabízím možnost přívýdělku! V Česku začínající firma hledá lidi do svého obchodního týmu! Využijte velmi lákavé a aktuální příležitosti!Vhodné i pro maminky na MD! Pokud máte zájem o více informací napište si o ně na email tereza.c@centrum.cz, co nejdříve Vám odpovím!
Tereza
Růžovka horská 28371
1.8.2007 21:50:30
ahoj baby, jen v rychlosti nakukuji. U nás jsou poslední dny ve znamení karambolů a návštěv doktorů. Štěpula začal v pátek, kdy mi během dvou vteřin, co jsem se otočila zamknout byt, vyběhl na schody a sletěl z nich po zádech dolů. Pěkně se praštil do hlavy a chvilku byl mimo, takže jsme mazali na chirurgii a rtg. Naštěstí dobrý, ale zážitek tam hroznej. Nějak nejsou takové přístroje přizpůsobeny malým dětem, no nebudu to moc rozpitvávat, bylo to hustý, dokonce si na nás přivolali i sanitáře. V pondělí jsme byli u naší mudry pro jistotu na kontrole a v úterý jsme si to k ní metli zas, když pro změnu honil psa a nabořil to hlavou do postele v ložnici tak, že z oka měl jednu velkou fialovou podlitinu. To naštěstí taky snad dopadlo dobře, zítra jdem na ko. Jeden by si myslel, že se poučí a bude si dávat trochu pozor, ale bohužel řádí jak černá ruka bez pudu sebezáchovy navíc :-(.

Jinak k barvičkám, my máme výbornou zkušenost s barvami od p.Doležala a pí.Matějkové z podkovy, taky nám míchají odstín co si vymyslíme, ale je úplně jedno esli ho pak doma na stěny plácáme štětkou nebo válečkem :-).
Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 7893
1.8.2007 12:52:52
Hani, průůůůser je v tom, že tyhle barvy z Blatenský se MUSÍ!!!!!! malovat válečkem!
Takže pan malíř byl nějakej magor neznalej!!!!

Taky mám barvy odtud a malovala jsem si sama, abych pak nikomu nemusela spíleat, že mi to udělat flekatý :o)
Velká výhoda je, že si můžu vždy konkrétní barvu nechat domíchat - což už jsem po výměně oken využila :o)

A teď budu muset zase přemalovat, protože je to od dětí šíííleně flekatý a zase úplně celý byt nanovo se mi malovat nechce!

My byli jinak na dovolené v Krkonoších!
Byla to naprostá nááádhera!
Počasí nám suprově vyšlo, protože nebylo ani vedro, ani zima :o)
Výletovali jsme! Jani šlapala i 10-11 km jako hodinky a byla to prostě parááááda!!!!

Momentálně jsem bez Janičky, která jela k babičce, takže si užívám trošku klidu :o)
Ivča,Terka4r,Honzík2r
  • 
31.7.2007 16:53:55
Ahojky holky,taky nějak nestíhám,pořá práce a práce a do toho autoškola a běhání a zařizování dětem pasdy na dovolenou,protože ač je má taťka napsaný v pase tak on s námi tentokrát nejede ,sama mám trochu strach jak tu babskou jízdu s dětmi přežijeme,ale teď hlásí v Bulharsku 40,tak snad vydržej,a jak se Ivko těšíš do práce?Člověk si odvykne za mateřskou viď?Tak to ses na dovče doopálila viď,no holky nezávidím vám teda to bourání,bordel v baráku a pořád pocit ,že to pořád ještě není hotový,tak si užívejte volna a snad už se konečně oteplí
Hanka,Valinka20.4.04Míša 06/90 15095
25.7.2007 21:27:46
Pěkný večer,

já už tu díru mám za sebou,ale nemohla jsem si vybrat lepšího malíře...

Nechala jsem si namíchat barvu na Blatenský a malíř mi to mooooc hezky vymaloval,na zdech je vidět,jak řádil s štětkou,za práci 4h sí vzal 1000kč.Tak jsem mu volala a v pátek to bude malovat znova.

Moc nestíhám...

Ivet,až budeš v pohodě,ozvi se.
Bižu 27203
25.7.2007 15:54:11
To víš, Věrko, trošku jsme sebou hodili ..... ba ne .. baráček zatím necháváme v rozpracování a stěhujeme se do většího, abychom mohli plánovat Klárce sourozenečka. Takže se stěhujeme do Podkovy do bytu 3+1. Jen ho musíme udělat, protože to je byt na svépomoc. Takže tchán maká v novém bytě, já tu sleduju práci na starém, Pepan je v práci a naši hlídají malou .. takže takový obyčejný pracovní den.

Ivko, angina, to je teda hnus takhle v létě. Ti povím. Ty to léčíš prací, viď?
Ivka,kluci 17.5.94/22.10.04 27302
25.7.2007 14:09:27
Čus holky,zdravím po minidovolené.Byli jsem na pár dní v Babylonu v Liberci.Užili jsme si to parádně,ale já si přivezla anginu jako vrata.Tak beru atb :o(
Do toho jsme se pustili do malování,protože jindy už na to nebude čas.Kuchyň už máme hotovou,o víkendu vlítnem na obývák.Vypadá to hezky,máme to zeleno bílé a v tom duchu i nové záclony.Aspoň si hned udělám vánoční úklid,když v září už nastupuju do práce.
Tak užívejte léta :o)
Věrča s Aluškou 08/04 27554
25.7.2007 12:42:17
Asi to nějak blbne, psala jsem příspěvek a neobjevil se. Doufám, že až to teď odkliknu, že to tam nebude dvakrát.

Bižu, asi nakoukne, ale nepísne, není téma k diskuzi. A nebo jsou všichni zaneprázndněni létem.

S dírou do bytu ti vůbec nezávidím, fakt to mohlo ještě ten týden počkat. A kam se stěhujete, už máte hotový barák? To jste rychlíci. U nás nějak plány s barákem nevyšly, no uvidíme. Hlavně musíme vybrat dobrou lokalitu.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 8932  [Dalších 8552 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.