| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Výměna manželek

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 5818  [Dalších 5728 >>]
Analfabeta 141613
17.10.2019 8:26:01
Sestříhané možná, ale toto hrané určitě nebylo. Tolik inteligence zas ti aktéři neměli ~:-D~:-D~:-D

Četla jsem kdysi rozhovor s režisérkou tohoto pořadu. Říkala, že se snaží o maximální kontrast, aby vynikly rozdíly mezi oběma domácnostmi. A že se taky snaží o maximální ohleduplnost vůči dětem. Kolikrát se prý pak ve střižně dohadují, zda pustit to či ono, aby to těm dětem neublížilo třeba ve škole nebo mezi sousedy. Ale někdy se to prý prostě nedá. Tady si myslím, že to muselo šokovat i štáb, proto tam pustil i dost kontroverzní věci.

A dokonce si myslím, že ani Patrik nemusí být špatný kluk. Jen roste bez výchovy a bez usměrňování a doslova "roste pro kriminál". Toho mi tam bylo líto nejvíc. Těch holek teda taky, budou absolutně bez vzdělání (ono to bylo vidět i na manuálu, co vyrobila matka, že vzdělání je to poslední, čím se tam zabývají) a díky tomu bez šance na lepší život.
neznámá 91073
17.10.2019 7:33:44
Setříhané určitě, nahrané asi ano, ale pochybuji, že by si někdo kvuli honoráři nechal vymlátit zuby, zničit domov, nasadit filcky, blechy a jiné věci.
Já se včera bavila.~t~
Lada2 130679
17.10.2019 7:29:17
To se sice sestriha,ale v poslední sérii sám štáb po natáčení volal sociálku. ~o~
Manka+Cipísek 100730
17.10.2019 7:18:29
Že se to sestříhá tak, aby to nějak působilo, abychom měli kladného "hrdinu" i záporáka, to mě nepřekvapuje.
Ale poslední díly posledních řad jsou (alespoň dle upoutávek) takové dno, že se mi nechce věřit tomu, že takový "materiál" skutečně existuje. A pokud existuje, pochybuju, že má mozkovou kapacitu na to, přihlásit se do výměny.

Už si prostě říkám, že to musí být hrané, to není možné...
Manka+Cipísek 100730
17.10.2019 6:57:11
Výměnu už dávno nesleduju, takže ani včerejší díl jsem neviděla. Ze začátku se mi líbilo vidět jak to chodí v jiných rodinách, to byly ty první díly, jenže potom se tam čím dál víc hlásily spíš "sociální" případy, co nemají v podstatě žádné zájmy, aktivity a celý jejich rozhled začíná a končí u sporáku a koštěte. Viděla jsem i nějaké díly s homosexuálními partnery či romskými rodinami a velmi se mi nelíbila ta manipulace, kdy se dialogy sestříhaly tak, aby tyto menšinové rodiny vypadaly naprosto bezchybně "problémy" se zamlčovaly.

A protože se výměna vysílá už řadu let, tak aby se udržela sledovanost, tak je potřeba čas od času diváka pořádně šokovat.

Nechce se mi věřit tomu, že ty lidi jsou tak moc pitomí, s prominutím, že by nevěděli o svých problémech a byly ochotní se takhle ukázat v televizi.

Skoro jsem přesvědčená o tom, že je dopředu domluveno, kdo jakou bude hrát roli (správná matka x špindíra). Lidi sice nejsou herci, ale scénář je předem domluven.
Škoda, že nikoho kdo se kdy zůčastnil výměny neznám, moc by mě to zajímalo.
Černá kronika 103775
16.10.2019 22:41:59
Po celou výměnu jsem tu matku od pěti dětí v duchu omlouvala, ale jak se projevila při setkání z očí do očí, to bylo na pěst. Asi to byla její obraná reakce, ale dost děsná.
Analfabeta 141613
16.10.2019 21:45:31
Holky, co říkáte na dnešní Výměnu manželek?

Ta teda byla šťavnatá, mně teda lezly oči z důlků:
https://novaplus.nova.cz/porad/vymena-manzelek/epizoda/38360-vymena-manzelek-xi-7-dil
byvala radka 154149
14.2.2019 10:41:16
venkovské plesy zcela běžně s večeří v ceně lístku
i když svíčková jen někdy, většinou je řízek s brsalátem
někdy vepřoknedlozelo
ale lidi jí příborem:-)
jinak jestli jíst lžicí nebo příborem, tak to je především otázka toho, co jím - nebudu např. omáčku s těstovinama nabírat vidličkou a nožem (většinou servírovaná v misce), na druhou stranu nebudu krájet řízek lžicí...
susu. 129001
11.2.2019 9:42:21
"už jsem tu různé tvary sklenic zmiňovala, jde opět o to uvolňování molekul."

Bouřko, to je těžké, když nerozlišuješ chuť a vůni.~d~
Bouřka 7675
9.2.2019 18:28:49
margotko, já bych o ní děsně nerada přišla, takže jí radši držím v té krabici, tady ji není kam dát, nemám ani normální sadu nádobí, protože se mi nevejde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 5818  [Dalších 5728 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.