Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bedna | 158347 |
12.3.2020 8:07:22
Jo je to smutné. Spousta žen si to nechává líbit a níčí si svoje i dětské životy. Pomoc ve vymanění se z podobné pasti by měla býtco nejdostupnější a je důležitá. Někdy je strašně těžké popmoci.
Nechápu co za lidi pracuje ve štábech kolem podobných pořadů a mohou tohle sledovat a nic neudělat a nechat to být. Zajímalo by mně jak se jim pak spí... |
Bedna | 158347 |
12.3.2020 8:04:51
Jo, jde o reportáž z lidského odpadu. Navíc za peníze vyhrocenou. Ale zase to přináší pohled do části společnostim, která je jinak mimo můj úhel pohledu.
|
Fern | 155759 |
12.3.2020 7:56:37
Rada jsem se na tenhle porad divala dlouho,ale uz se mi po nekolika posl.dilech total zhnusil tim,co tam ucinkuje za kreatury,totalni dno spolecnosti a uz to neni relax ale hnus |
Pam-pela | 97353 |
12.3.2020 1:00:49
Aleno, ano, taky to se mnou "zarezonovalo", zažila jsem v jiné formě.
Bez pomoci není úniku...a často to zvnějšku není vidět. |
Tiger | 156308 |
12.3.2020 0:33:45
Díl jsem viděla, ke konci jsem musela program přepnout dělalo se mi špatně.
Žila jsem před časem mnoho let jako ta týraná paní. Je velice těžké se z toho vymanit bez něčí pomoci. |
Pam-pela | 97353 |
12.3.2020 0:06:09
Viděli jste dnes, vnímali jste?
Neví někdo, jak to dopadlo? Tohle téma se dnes nějak dotklo mě tak trošku v osobní rodině. Psychické týrání v přímém přenosu, skoro bych řekla, že je dobře, že to někdo dokázal natočit jakoby v reálu. Že je možné se podívat, jak pomalé, jak plíživé to je a jaké konce a bezvýchodnost pro toho člověka to přináší. Jo, každá "oběť" si hledá svého "vraha"...a v jakých formách to je a jak skryté si ten, kdo to nezažil, neumí úplně představit. Fyzické násilí je víc průkazné než to psychické. A pomalu by to možná zlomilo i tu vyměněnou...stačilo 10 dnů, aby znejistěla a unavila se, propadla lítosti a pocitům viny. |
Analfabeta | 141613 |
17.10.2019 13:28:29
Přitom bylo vidět, že ty mladší holčiny jsou VDĚČNÝ za to, že s nimi někdo napíše úkoly a že se jim věnuje! Ta děcka si totiž bezvýchodnost své situace uvědomovala a chtěla by ji změnit, akorát že to neumí, jsou to ještě děcka. A když si uvědomím, že my jsme ve škole s podobnými děcky NESMĚLI psát ani ty pitomý domácí úkoly, protože za to přece zodpovídá rodina, tak se mi chce vraždit. My měli v ruce všechny možný páky, jak tuhle situaci zvrátit, ale my je hodili do kanálu! Nu což, stát toto podporuje, celý roky do toho rve prachy, tak čemu se divit. když to tak chce mít... Ovšem budoucnost celýho národa si teda aspoň já představuju jinak. Akorát já si někdy připadám jak exot, to je prostě boj s větrnejma mlejnama. Řečeno s klasikem (z Jáchyme, hoď ho do stroje): "Kolikrát jsem jim to tady na tý točně říkal? Ale je to marný, je to marný, je to marný..."
|
hodne deti | 158155 |
17.10.2019 11:37:04
Pokud rodina má jediný příjem 20 000,- (což tatínek uváděl) a z toho platí nájem v 3+1, tak jim asi na normální život nemůžou myslet už ze základu.
S 20 k se nedá vyjít ani náhodou. (Navíc zřejmě nemají možnost ničeho vlastního - zelenina, maso). Jen mě pobavilo, že nemají odpadkový koš, kartáček na zuby, ale mají velikou TV. Tekoucí pračku bych považovala za života nebezpečnou. Patrika mě bylo líto. Klučina v pubertě, který si své základní potřeby řeší po svém (samozřejmě špatně). Jediným výsledkem je, že ho doma za to zmlátí. Blbý je, že si myslím, že VM je nespasí. Nedala nic jim krom 100k, které pro rodinu o 5 lidech bez potřebného příjmu jsou peníze na pár měsíců. Nedokážu posoudit, jaký dopad vysílání bude mít na ty děti, ale na rodiče asi žádný. Ty tam inteligencí nikam moc nedosáhnou. |
erika,2 děti | 94827 |
17.10.2019 10:42:16
No, včera to byla síla...Synek se díval se mnou (13 let) a jen valil oči....Myslím, že to pro něj bylo dost poučný...Tady opravdu to byl případ pro sociálku.
|
Fern | 155759 |
17.10.2019 8:46:52
Presne z toho duvodu to prestalo zajimat i me- kdyz tam byla zupma obcas,proc nenakouknout do jineho sveta;ale pak dle ukazek a netu tam byly ty hruzne poloopice uz v kazdem dilu a to uz prestalo byt zajimavy a zacalo to byt nechutny.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.