| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žlučníkové problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 810  [Dalších 140 >>]
apollo 57827
27.9.2008 18:39:21
Ahoj a pěknou sobotu, teď jsem objevila vaší diskuzi:-) Já jsem zjistila, že mám žlučník v těhotenství kdy jsem měla asi 4 záchvaty, které jsem kvůli dítěti vždycky nějak rozchodila, ale byla to bolest jak pr...
1 záchvat jsem měla ve 3 měsíci a netušila co to je. Jela jsem na pohotovst kde se mi po příjezdu ulevilo, ale doktor mne poslal domů s tím, že jsem těhotná tak ať tam ještě něco nechytnu:-) Ke konci těhotenství jsem nemohla sníst ani broskev. Po porodu to ustalo. Na žádně vyšetření jsem nešla. Teď ho někdy také cejtím, ale k doktorům nechodím.
Evyk 78618
27.9.2008 9:27:36
ahoj ~;)

utčitě to není zbytečné !!! Taky jsem se bránila zuby nehty, hrála jsme si na hrdinku...Když pak má člověk vážné komplikace (a můžou být na celý život), tak to hodně rychle přehodnotí.
Operace vůbec nic není a za pár týdnů absolutně o ničem nebudeš vědět.Držím palce, ať vše zvládneš na 1* ~:-D~:-D
Shodou okolností budu mít ve stejném termínu syna po operaci, tak na Tebe budeme myslet.
Kajika
  • 
24.9.2008 12:33:56
Díky za tuhle diskuzi. Aspoň vidím že v tom nejsem sama. Operace mě čeká 22.10., ale mám pořádný strach a nejistotu jestli to není zbytečný. Záchvaty jsem zatím měla dva. Ale Evyku jak píšeš asi je operace nejlepší řešení. Jsem sice paradoxně vegetariánka, žiju celkem zdravě ale těhotenství a dědičné dispozice udělaly své. Ještě jednou díky.
BERBER+A+L+V 7963
19.9.2008 0:54:06
Jj, já jsem žlučníkář po druhém porodu:-(
Evyk 78618
8.8.2008 16:11:01
Ahoj, a kdy čekáte přírůstek ??

Znám dost mamin, které to právě potkalo v těhotenství nebo těsně po porodu. A když jde "jen" o řízky, tak se to dá vydržet...;)

Tak ať je to špatné brzy za tebou !!
Vjerocka 65238
5.8.2008 13:17:16
Ahojky. Děkuji za odpověď. Doktor mě chtěl na operaci okamžitě poslat jen co jsem mu donesla papíry z nemocnice jenže bohužel musíme počkat až se prcek narodí a pak se uvidí co dál. Řekl mi abych nic nezkoušela kvůli mimi takže držím lehkou dietu a trpím bez řízků jak pes:-))
Evyk 78618
25.7.2008 20:31:00
Ahoj, omlouvám se, delší dobu jsem byla mimo...

Není to postup doporučovaný lékaři.Mohu zaslat na mail přesný rozpis. Ale dalo mi to dost zabrat, těhotná bych to raději nezkoušela.

Jinak, po zkušenostech z posledních dní radím všem NEZAHRÁVAT SI A JÍT NA OPERACI.

U mne to dopadlo tak, že po devátém záchvatu (ó já hrdinka!) jsem dostala žloutenku, velké bolesti nepřestávaly...skončila jsem na kapačkách týden v nemocnici.Dozvěděla jsem se opravdu hodně o komplikacích a riziku při žluč. kamenech. Byla jsem hloupá, že jsem to nechala zajít tak daleko !!! Dnes mám 11 dní po operaci.Nebojte se a jděte do toho !!!;)
Vjerocka 65238
15.7.2008 14:19:53
Ahojky. Prosím Tě jaká byla ta očistná kůra na žlučník? A může se v těhotenství? Jsem totiž ve 23. týdnu a už mě to 2x chytlo
Bětule 26 let 84328
8.7.2008 12:30:17
Ahoj, prosím o radu pokud. Mám za sebou dva žlučníkové záchvaty, kameny ani písek nemám. Trochu zvýšený cholesterol a diagnóza "líný" žlučník. V podstatě se v něm žluč skladuje, ale nelučuje ven. Chtějí mi ho vyoperovat, ale já se trochu bráním. Myslím si, že chyba není ve žlučníku, ale jinde v těle (páteř, psychika ... jsem učitelka). Zkouším bylinky od jednoho super bylinkáře a reflexní terapii. Jenže žlučník pořád bolí a dělá se mi špatně na zvracení. Trvá to už víc než 4 měsíce ;(( Pokud máte někdo podobné zkušenosti, prosím poraďte co se dá dělat. R^ Moc děkuji
BERBER+A+L+V 7963
26.6.2008 23:58:05
a co to bylo za proceduru?!
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 810  [Dalších 140 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.