Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jita111 | 47980 |
24.6.2012 16:58:14
No já nevím, ale když jsem měla záchvat já, rozhodla jsem se pro operaci. Za 3 dny jsem byla doma, za 10 dní jsem letěla na dovolku. Mám minijizvičky, ani nejsou vidět. Na rozpouštění bych moc nevěřila...
|
Pam-pela | 97353 |
24.6.2012 14:45:39
Dobrý den,
chtěla jsem zase poprosit o radu, protože už kolikrát mi tu lidičky z Rodinky moc pomohli. Mám pár menších kamínků ve žlučníku a hledám, co s nimi udělat :o). Nedělají mi často problémy, jen když jsem ve velkém stresu, proto jsem to neřešila dřív, až teď. Vím, že se některým lidem podařilo kamínky "rozpustit", ale to prý jde jen u cholesterolových. U těch druhých - někde jsem četla název bilirubinové nebo smíšené, to ale prý nejde. Tam leda nechat vyloučit ven drastičtějšími metodami (olej, citron. nahřívání), ale to se teda docela sama bojím. A ještě jsem našla novou metodu - ERCP (endoskopická retrográdní cholangiopankreatikografie). Máte někdo zkušenosti, prosím? Zkušenosti s odoperováním celého žlučníku ani moc nechci, ráda bych se tomu vyhnula, žlučník bych si ráda ještě pár desetiletí ponechala. Děkuji. |
Jana Studeničová |
• |
26.5.2012 16:06:24
tak ja mam mesic po operaci a natekle bricho jsem mela jen prvni tyden max dva tydny,a dokonce po tydnu me nic nebolelo jak mi sundali stehy,stehy trosku stipaly ale ten nejvys u prsou me strasne tahalo a celkem to i bolelo
|
Ufonka | 62140 |
7.3.2012 10:17:32
Tak to je super, jak jsi to nádherně zvládla!
Kamarádka měla akutní operaci a to tak, že nestihla odstříkat nic. Malou jí maminka udržovala asi 4 hodiny na čaji, UM odmítala. Kamarádku pustili z nemocnice hned, doma pak asi jednou odstříkala a pak kojila. Přeju hodně zdravíčka! |
Mab | 26777 |
6.3.2012 21:59:34
Záleží na anestezii, po operacích břicha se pak přidávají i léky na bolest a jiné dle stavu a potřeby, pak je lepší to vylít. Po některých lécích (anestezii) se doporučuje až 24 hodin nekojit. Po běžné anestezii po císaři se kojení dovoluje, záleží i na délce a množství anestezie.
|
rusmar | 104963 |
6.3.2012 20:04:29
Děkuji všem za podporu, když jsem rozmýšlela operaci žlučníku. Píši tedy, jak to dopadlo. Na operaci jsem šla, předtím jsem intenzivně odstříkávala mléko do mrazáku, v den operace jsem měla asi 1,7l.Předoperační vyšetření jsem si oběhala den předem a do nemocnice jsem nastoupila v den operace před 7 ráno. Ještě jsem malého nakojila a pak si ho tatínek odvezl. Operaci dělali laparoskopicky. Kamenů jsem mela někulik a ještě i písek, ten největší měl půměr cca 1,5 cm. Jak jsem se probrala a byla schopna se trochu hýbat, odsávala jsem mléko každé 2 hodiny a vylévala abych zachovala laktaci a zbavila se všech oblbováků z narkózy.(I v noci)Léky na bolest jsem si nevzala, ani to nebylo potřeba, nijak hrozně to nebolelo. Druhý den mě propustili, v deset dopoledne už jsem kojila doma. Včera mi vyndali stehy, malého ještě zvedat nesmím(má 8 Kg), ale už je mi dobře. Jsem moc ráda, že jsem se rozhodla na operaci jít-i díky vaší podpoře a dobrým zkušenostem. Děkuji.
|
Miriam_1 | 63399 |
11.2.2012 19:33:16
urcite tam zajdu,ono vzdy chvilku boli a pak zase neboli tak jsm si myslela ze to odezni
|
Miriam_1 | 63399 |
11.2.2012 19:30:57
kasel nemam
|
Mammita | 25947 |
11.2.2012 18:36:06
Může to být cokoliv.
3 dny máš bolesti a v sobotu se ptáš na netu lidí, kteří Tě vůbec neznají co to je? Uvař si mátový čaj a v pondělí si dojdi ke svému praktikovi |
Raduza | 68805 |
11.2.2012 18:30:08
Může to být slinivka. Pokud ti není dobře, nasadila bych dietu a v pondělí naklusala k lékaři.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.