| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Děkuji všem za podporu, když jsem rozmýšlela operaci žlučníku. Píši tedy, jak to dopadlo. Na operaci jsem šla, předtím jsem intenzivně odstříkávala mléko do mrazáku, v den operace jsem měla asi 1,7l.Předoperační vyšetření jsem si oběhala den předem a do nemocnice jsem nastoupila v den operace před 7 ráno. Ještě jsem malého nakojila a pak si ho tatínek odvezl. Operaci dělali laparoskopicky. Kamenů jsem mela někulik a ještě i písek, ten největší měl půměr cca 1,5 cm.~o~ Jak jsem se probrala a byla schopna se trochu hýbat, odsávala jsem mléko každé 2 hodiny a vylévala abych zachovala laktaci a zbavila se všech oblbováků z narkózy.(I v noci)Léky na bolest jsem si nevzala, ani to nebylo potřeba, nijak hrozně to nebolelo. Druhý den mě propustili, v deset dopoledne už jsem kojila doma. Včera mi vyndali stehy, malého ještě zvedat nesmím(má 8 Kg), ale už je mi dobře. Jsem moc ráda, že jsem se rozhodla na operaci jít-i díky vaší podpoře a dobrým zkušenostem. Děkuji.~;((~x~~x~~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.