Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Alca | 145121 |
14.1.2017 0:26:41
Aha, jasně, to chápu. Ono teda i lidé s větším kamenem můžou mít problémy, ale nehrozí tam kolika a komplikace spojené s uvíznutím kamene....
Jinak vážně, i kdybys šla na opku teď, nedovedu si představit, jak bys byla začátkem března ready na cestu.... |
Alca | 145121 |
14.1.2017 0:05:30
Jinak teda ještě dodám,ž e já se k operaci rozhodla i kvůli případnému těhotenství - v něms e dost často žlučníkové problémy objeví/zhorší a četla sjem fůru případů, kdy ženy po šestinedělí skončily na operaci.... tak i proto jsem do toho šla. protože představa koliky v těhotenství, dky s Tebou skoro nemůžou nic dělat, byla děsivá.
|
JiBi* | 51820 |
14.1.2017 0:02:15
Alčo, ne, nešla jsem za chirurgem s tím, že mám velké bolesti...naopak, když mi promačkával břicho, tak mě nikde nic nebolelo. Šla jsem za praktickou že mi bylo strašně blbě, ta mě poslala na sono a s kamenem mě poslala za chirurgem, ale to už mi bylo celkem OK. To, že mám bolesti jsem si říkala, že budu muset říct te objednávací sestře, abych šla na operaci hned, abych byla do začátku března v kondici . Zřejmě u mě v tomto případě teda o žlučník nejde i když mám kámen, jak čtu vaše zážitky a prožitky.
Díky |
Alca | 145121 |
13.1.2017 23:30:38
Přesně, jak sjem psala - 6 týdnů klidovější režim (bez větší fyzické námahy) a nezvedat nic těžšího než 2 kg, jinak hrozí riziko kýly. A po samotné operaci to bývá na 1-2 týdny doma....
|
Alca | 145121 |
13.1.2017 23:29:05
Tak pokud jsi tam šla s tím,ž e máš velké bolesti pak chápu okamžité poslání pod nůž :)
každopádně mě vždy když šlo o žlučník bolelo i vpravo, i pocity tlaku jsem měla tam, naopak žaludek mě tlačí/bolí i dnes, kdy je žlučník dávno v tahu..... Třeba při těch kolikách už bez žlučníku to bylo vždycky kolem žaludku. |
Alca | 145121 |
13.1.2017 23:27:22
Mě koliky vystřelovaly do zad, většinou mě nejdřív chytla záda, pak se přidaly křeče napravo. A ty záda byly echt, nemohla jsem spát (většinou mě to chytlo nad ránem), přišlo mi jak kdybych měla na sobě utahující se korzet. Ale právě teď od operace prostě při přejezení/velkém hladu cítím tupou bolest v zádech, to sjem nidky neměla....
Jako doufám,ž e se třeba za pár let taky dám do kupy :) teď mi přijde, jako kdyby byl celý systém vyveden z rovnováhy a ještě nenašel novou.... |
JiBi* | 51820 |
13.1.2017 23:15:41
O dovolené jsem mlčela. Původně jsem na operaci chtěla hned jít co nejrychleji, tak jsem si říkala, že musím té sestře, u které se objednává, říct, že mám velké bolesti, že potřebuji "předběhnout" mimo pořadí. Ale teď už o tom nejsem přesvědčená, že na tu operaci vůbec chci jít, když mě oblast žlučníku opravdu nebolí a nebolela ani trochu. Žaludek ano, ale žádná kolika to opravdu nebyla, jen takový spíše tlak.
|
Dooly. | 12201 |
13.1.2017 23:14:10
me ta bolest od zlucniku vystrelovala do zad, jakoby vpravo vzadu pod lopatku
ty jo,kdyz si to tak vezmu jak jsem marodila ani ne ve 20,tak jsem dneska v temer 40 holka ciperka bez nemoci) |
Alca | 145121 |
13.1.2017 23:11:28
Jo, tomu věřím, ale slepák mi vzali v 11 a rozhodně to nemělo takový dopad jako ten žlučník..... prostě když to vezmu subjektivně, tak mi život mnohem víc ovlivnil ten chybějící žlučník - třeba je vtipné, že od té doby cítím hlad nebo přejezení i v zádech - prostě jako takový tlak, dřív jsem to neměla....... Ale třeba můj děda měl klasickou operaci žlučníku a je v pohodě, normálně si v klidu dá i řízek, bůček, cokoliv. Někdy si říkám, jestli celý zakopaný pes není v tom, že nepiju pivo, to je prý po vyndání žlučníku dobrý.....
|
Dooly. | 12201 |
13.1.2017 23:10:38
jj,ono vsechno ma svuj vyznam;-)
co zub? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.