| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žlučníkové problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 810  [Dalších 710 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
23.7.2021 12:00:16
A jsi si jistá, že je to žlučník?
Asi bych trvala na vyšetření a nesoustředila se jen na ne/existenci kamenů...
Renka + 3 26652
23.7.2021 9:11:48
Pomohlo žlučníku se zbavit. A naštěstí jsem o to nemusela bojovat, i když kamenů moc nebylo a prý nějaké má každý. Ale byly záchvaty, zvracení žluči, návštěvy pohotovosti a fakt jsem bolestí lezla po zdi. Těžko říct proč, když to prý nebylo tak hrozné z hlediska kamenů.

Mám ho pryč od roku 2001. A necítím se nijak omezená, bolesti nejsou a jíst můžu vše, co mi chutná. Je fakt, že mastné a smažené nejím, ale výjimečně si dám i řízek i bramborák a neudělá mi to vůbec nic, prostě žádnou extra dietu nepotřebuji.
Hanka 75 76332
10.6.2020 17:51:51
Anadar děkuji moc za skvělé vysvětlení. Jen mne mrzí, že ačkoli se ptám, nedostanu tyhla informace od zdrav.zařízení, na recepci něco jiného, sestra něco jiného, lékař také jen kousek toho, o čem jsi psala ty. Ve výsledku zmatený pacient, který svým chováním snižuje efektivnost výkonu. Opravdu děkuji moc a mrzí mne, že naše zdravotnictví v tomhle selhává, prakticky zadarmo větší efektivnost. Přitom by stačilo tyhle informace natisknout na papírek a minimálně pro další stejné vyšetření dát pacientovi, když už tedy ne přímo obvodák, co vydává žádanku. Achjo. Ještě jednou díky !
Anadar 27930
10.6.2020 8:31:24
V případě žlučníku přijít nalačno,opravdu nejíst,nepít,nekouřit.Není špatné nebýt vyčůraná.Sono břicha je takový konglomerát úkonů,které občas vyžadují lehce protichůdná opatření.Ledviny a gynda chtějí orgány zavodněné,měchýř naplněný.Trávicí trakt(játra,žlučník, slinivka) jsou lepší hodně nalačno.Pacienti mnohdy nepovažují trochu vody před vyšetřením za prohřešek,ale když chce vyšetřující hodnotit i přímo trávicí trubici-žaludek,tenké střevo,tak mu tam ta voda vadí a plete ho. Na druhou stranu leckdy za těchto podmínek chybí větší náplň v močovém měchýři,což při vyšetření přímo trávícího traktu naštěstí tolik nevadí.
Takže v případě žlučníku nalačno,zkusit ani nepít a před vyšetřením nečůrat.Voda s sebou není na škodu.Kdyby náhodou bylo přeci jen potřeba doplnit náplň v měchýři.
Okolík 129526
10.6.2020 7:52:37
Jdi na lačno a vezmi si s sebou láhev s vodou. Dělám to u podobných vyšetření, pokud nemám jasné instrukce, vždycky.
perko 104605
10.6.2020 6:48:51
Čeká mě sono celého břicha (i žlučníku) a řekli mi, že na lačno a trošku předem napít vody :)
Hanka 75 76332
10.6.2020 6:43:07
Omlouvám se, nejjednodušší je zeptat se tam, kam jdu, ale jednou mi řekli, že nalačno, podruhé, že naopak co nejvíce napitá: 1,5 l, a po třetí už tam prostě nemám sílu volat. Jdu na vyšetření žlučníku, SONO, je tam malý nádorek, nezhoubný. Díky za odpovědi, ráda bych, aby vyšetření bylo co nejvíce efektivní.
Pole levandulové 23006
12.3.2020 22:03:15
Ničemu by to nemělo vadit /a z osobní zkušenosti, nevadilo/.
Litevská...krychle 139266
12.3.2020 20:37:42
Provádí se laparoskopické odstranění žlučníku, když neočekávaně nastala menstruace?
Ta je nepravidelná, takže nejde moc určit termín.
Vadí to nějak moc, odmítne to lékař?
Malea 84697
17.2.2020 6:09:01
Jestli máš žlučník plný kamínků, tak mu už nepomůže ani svěcená voda, natož nějaká ředkev. Jen riskuješ závažné a nebezpečné komplikace, jako je např. zánět slinivky. Prostě bude muset ven. Já nemám žlučník ze stejného důvodu; operace byla laparoskopická, v nemocnici jsem byla celkem 3 dny.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 810  [Dalších 710 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.