Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lassiesevrací | 134328 |
12.8.2013 21:38:33
Tak. Já se neplazim, ale vysílám blesky. Kuřatama už u okna neházim, spíš ten vztek držim čím dál víc v sobě. Takže jsem pak taková jedová a vzteklejší než normálně. Teď chci prubnout B vitamíny. Viděla jsem video, které mě inspirovalo(viz níže) a následně si googlila PMS a vitamín B. Tak třeba na tom něco bude. Až tedy na to:
"A ještě jedna povzbudivá zpráva: "Vědci zjistili, že ženy trpící PMS žijí častěji v přirozeném souladu s okolím a navíc vynikají skvělou pamětí, a to nejen těsně před menstruací!" V souladu teda moc nebývám s nikým. http://m.kafe.cz/proc-vas-trapi-pms-a-jak-s-nim-skoncujete-4086.aspx Ale teď to video: |
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
12.8.2013 21:28:16
já to taky nehlídám ...ono si to hlídá mě :-(
|
zerat | 18305 |
12.8.2013 21:25:32
U mě pomáhá zapomenout termín MS. Jakmile zapomenu hlídat, kdy má MS dorazit, tak jsem úplně v pohodě. Jak vím, že má dorazit a kdy, tak jsem taky pár dní před unavenější, podrážděnější, lítostivější...
|
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
12.8.2013 21:02:21
Stále s tím zoufale bojuju, 14 dní v měsící jsme mimo provoz z toho týden úplně doplazím se do práce a zpět a zbytek prospím nic jiného nezvládnu.
Zatím se chce vyhnout hormonům. (Zatím mi napáchaly jen paseku a nevím jestli by to vyřešily) s Dr. jsme už zkoušely kde co. A teď vážně míněný dotaz: Je tu někdo kdo se fakt regulérně léčí s PMS. Řešíte to jen s gynekologem nebo ještě s jinými lékaři? Co vám zabírá a pomáhá...? Připadám si jako hypochondr, ale fakt už nemůžu.... |
Adelinkaa 1 dítě. | 75195 |
17.6.2013 13:36:17
PMS se podle projevuje jinak, já mám takové menší křeče už týden před mensttruací, jsem nafouklá atd. náladovost, ale příznaky chřipky to nejsou, to se mi nezdá..
|
Líza | 17721 |
16.6.2013 17:48:17
Takže v podstatě půlku každého měsíce máš chřipkové příznaky a ty řešíš, že to je PMS? Já bych spíš šla k doktorovi, protože to dost pravděpodobně může být něco docela jiného.
|
Bara + 2 | 48998 |
15.6.2013 19:59:11
Prosím o radu, zda to někdo z vás má také tak. Tak týden nebo dva každý měsíc mám vždy pocit, jako když na mě něco leze. Mám teplotu kolem 37 (36,9 - 37,1), pocit jako při chřipce (pocit jako když mám horečku, děsná únava,někdy zimnice..), někdy mám i rýmu a bolí mě v krku). Trvá to tak týden dva, stupňuje se to a pak to přestane, jako když utne. Teplota klesne na 36,3- 36,5 a je tak dva tři týdny klid. Pak se to opakuje. Mám to tak půl roku, myslela jsem, že jsem prostě pořád v zimě nachcípaná, teď jsem vysledovala, že se to opakuje s jistou pravidelností. Může to být nějaká forma PMS? Bohužel jsem po hysterektomii, takže nemenstruuju a tak můžu svůj cyklus odhanout jen hodně zhruba. Odhaduju ho podle ovulace - poslední dva tři roky je dost bolestivá.. Mám pocit, že jak jsem se přehoupla přes 30, jde to se mnou nějak z kopce nezabírá na to někomu něco?
|
Jana |
• |
15.3.2013 11:17:06
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda taky trpite cca tyden před menstruaci na otoky. Ja silene a uz nevim co s tim. Krome klasických priznaku PMS (ze jsem "libezna" na sve okoli, mam zravou, blba nalada) mam i ty spropadeny otoky. Mam takove podezreni,ze se mi to zhoršilo, co mam jinou HA. Beru ted Mercilon. Driv jsem mela Yaz a ten super odvodnoval, akorát jsem po nem byla lehce psychicky vysinuta. Jinak PMS mi nastoupil az po detech. Driv jsem byla uplne v pohode.
|
Zeleninka + syn | 110793 |
1.10.2012 11:09:15
Ne, já samozřejmě vím, co je to PMS, ale ptala jsem se, proč se projevuje zrovna takhle? Z jakého důvodu "musí" být ženské až takhle neskutečně zle, k čemu je to obecně (přírodě) dobré? Dokáže mi někdo ty jednotlivé konkrétní symptomy vysvětlit z tohoto hlediska? Když budu vědět, proč něco "musí" být, bude se mi to líp snášet, třeba
|
Veronika |
• |
30.9.2012 19:07:51
Ahoj, chtěla bych se zeptat má tady někdo při PMS stavy uzkosti? Mám je teď ruhý měsíc těsně před MS a jsem z toho totálně vyplašená, to je tak šíleně nepřijemnej pocit :/ a co vám pomohlo? Díky za radu
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.