| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : PMS - premenstruační syndrom

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1650  [Dalších 1430 >>]
Romča75 123498
28.2.2014 14:05:40
To je spíše k ovulaci~;).Občas to taky zažívám...PMS mám 2-3dny před ms.
L+N+H 138771
28.2.2014 13:54:04
Zdravím,

nevím jestli to patří k PMS, ale tak cca 10-14 dní před menstruací začínám být podrážděná, nafouklá, náladová a to tak, že výkyvy nálad jsou na denním pořádku a navíc mám pravidelně v tomto období zvýšenou tělesnou teplotu, která se pohybuje od 37-37,3. Po menstruaci mi teplota klesne a mívám 36,4. Nejhorší je, že tu zvýšenou teplotu na sobě cítím. Horké tváře návaly horka a zimy. Máte to někdo také tak? A nějaká rada co s tím?
amajda
  • 
15.1.2014 11:13:02
doufám, že mi poradí. Na netu je toho mraky, co já vim, který budou pro mě dobrý. Objednám se k němu a sem zvědavá :-). Ale moc ráda bych věřila tomu, že to bude lepší, když to nebude trojkombinace . . . . Aspoň nějaká malá naděje. . . .
amajda
  • 
15.1.2014 11:10:48
já vim, jsou to šílený stavy, a asi nejhorší je, že se mi přítel snaží "pomoct" a pochopit mě, ale odnáší to, bohužel . .. . .
malamorska 36987
13.1.2014 22:33:50
Mne dost s cyklem a zvladanim PMS pomohla kniha od Amandy Grey (nebo Gray, ted ji tu nemam) Rudy mesic. Mozna se bude zdat, ze na knihu ses neptala, ale fakt ji muzu doporucit - pomohla mi lip porozumet fazim cyklu a jejich rozdilum a tim mi nejak ty zmeny prestaly tolik vadit a telesne i psychicky je zvladam lip.
Romča75 123498
13.1.2014 17:02:40
Radu nemám,ale soucítím s tebou. Žádnou HA neberu,ale při PMS jsem šílená...teď jsme měli doma tichou domácnost...celý víkend...vím,že jsem k nesnesení,ale nemůžu si pomoct...~Rv.
Otylka 137962
13.1.2014 11:27:22
Gracial, ale opravdu, každý reaguje jinak. Před těhu jsem brala x let Cilest a super, po porodu jsem začala automaticky zase Cilest a nešlo to ~d~
Největší rodinný hit byly náplasti. Dr. mi je doporučila, jako že super. Jenže pro mě samá negativa. Moje děti nesnášeli cokoli na dokonalém těle své maminky a náplasti mi strhávaly, takž jsem je musela měnit za ty z náhradního balení a vyšly mě strašně draho (jedno náhradní plato prášků, mám na 21 „náhradních“ ). Kromě toho jsem krvácela a navíc manžel považoval za asexuální to, jak se ten kraj oblepil chloupky z triček a byl černý a tím pádem „nebylo nic“, což na jednu stranu splnilo účel zabránit otěhotnění, na druhou mě to nebavilo a tak jsem se vrátila k práškům:-)
wexi 119051
13.1.2014 10:46:16
to ti určitě poradí, nebo si hod do googlu heslo jednofázová antikoncepce a vyjede ti spousta tipů a určitě i referencí. Já svého času, když jsem brala HA, tak jsem jich taky vyzkoušela víc tipů, než mi jedna sedla
amajda
  • 
13.1.2014 10:35:10
Tak já to asi zkusim, ale jak sem psala, vůbec nevim, jaký jsou teď aktuální, ale asi mi poradí a doporučí nějakou gynekolog, ne? Jakou bereš teď ty?

amajda
  • 
13.1.2014 10:33:31
Jednofázovou, tak děkuji.
Ale vůbec netušim, které jsou "nejprodávanější", nebo jak to napsat. Nebo myslíš, že by mi poradil a nějakou jednofázovou doporučil gynekolog??

[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1650  [Dalších 1430 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.