Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Source | 149180 |
5.9.2017 9:05:50
Dadyno, mě pupalka nepomohla. Koupila jsem si přímo olej, piju lžičku každý den už více jak půl roku. Stavy pořád stejné. Menstruace dlouhá a silná. Plus ty stavy podrážděnosti a lítostivosti v PMS, reaguju na lidský hlas jako člověk se silnou migrénou na světlo a zvuk. Skoro sebou cuknu a fyzicky cítím nepříjemno.
|
Fren | 117315 |
5.9.2017 9:04:30
to by mě zajímalo,jestli se to vždy vztahuje na pms,když je člověk protivnej a vyjede na svou polovičku třeba nebo ho začne ten den třeba víc buzerovat.
To je jako omluva to pms nebo proč se o tom v této souvislosti vlastně vůbec mluví? |
Dadyna s mláďaty | 150151 |
5.9.2017 8:56:19
Prožívám to podobně jako ty, klidně bych se pod to podepsala - únava, spíš než konkrétně břicho mě bolí nohy a tak nějak všechno, nechce se mi ani hýbat... a i to oživení zažívám, nejvíc odkládané práce stihnu právě ten třetí a pár dnů pak. Pupalku jsem začala,brala pár týdnů, pak přerušila kvůli něčemu jinému, znovu začínám. Taky mi někdy přijde, že mám na prahu čtyřiceti let cizí tělo
|
Source | 149180 |
5.9.2017 8:46:34
Dadyno, fyzicky myslíš jak? Bolesti? Mě se až teď právě stává, že bolesti úplně zmizely, ale jsem šíleně unavená, ale tak, že mě bolí i držet ruce nad klávesnicí. Jsem z toho zoufalá, protože ta únava je úplně jako těžká deka, tak si představuju tu tíhu stáří, když v rámci efektu zestaření ve filmu dávají hercům speciální oblečky, aby měli pomalejší a těžkopádnější pohyby. Úplně mě v tom období chytá panika ze stárnutí. Jakmile to dostanu, tak třetí den najednou obrovský příliv energie, že bych mohla cokoliv a pak jsem týden jako dříve, než můj mikrocyklus hodí další kolo. Tím, jak je to teď krátké, tak ten rozdíl mezi jednotlivými stavy je tak ostrý a přechod náhlý, že je to pro tělo skoro šok.
|
Dadyna s mláďaty | 150151 |
5.9.2017 8:16:59
Na mě je i slovo čarodějnice v tyto dny málo výstižné.... psychicky jsem tři dny před v háji a pak dva dny fyzicky, až to přijde... doufám v pupalku, mám dost doporučení, ale není to hned, klidně i dva tři měsíce prý, než se to srovná
|
Source | 149180 |
5.9.2017 8:04:05
Mně se to stalo už před 40tkou. MS se mi zkrátila na mikrocyklus, takže PMS mám každých 14 dní.
|
Arka | 27734 |
5.9.2017 7:23:13
Mě pomohla HA, ale asi až třetí. Já měla PMS strašnou po porodu, deprese se sebevražednými úmysly. Kdo nezažil nepochopí. HA to srovnala (ne ta první ...)
|
Mili+2 | 70470 |
4.9.2017 23:43:43
Taky tak, asi 2 roky se to zhorsuje, bude mi 38.
|
Mapat | 109192 |
4.9.2017 23:19:40
Pupalka, opakovaně vyzkoušeno. Nepomůže hned, chce to brát dlouhodobě, ale fakt funguje.
|
Senedra | 14756 |
4.9.2017 22:49:15
třezaka se nesmí kombinovat ani s HA.
U mě se sešel věk a velký psychická zátěž a občas to bývá fakt nářez. Hlavně, když mám nějak lehce rozhozený cyklus a do toho se prudce mění počasí a nějaký stresík... super kombinace, připadám si jak z blbého vtipu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.