| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoční cukroví

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 12951  [Dalších 12861 >>]
Stáňa * 7932
10.12.2023 10:04:58
Breburdo,
Když pečou v cukrarnach ta kvanta cukroví, tak prý to upecou v listopadu a dají do mrazáku. V prosinci pak vytáhnou a plní.

Takže v podstatě postupujes jako profesionálové 🙂

Já budu péct až poslední týden, mám ráda čerstvé cukroví.
Příští víkend jen linecké a rohlíčky pro syna, aby měl pro děti na kroužky, které vede.
breburda71 89004
10.12.2023 6:46:01
Musim vsechno delat v predstihu, cukrovi zrovna tak, protoze v prosinci je v praci hrozny blazinec..

Takze upecu zacatkem adventu a vsechno dam do mrazaku - vytahnu 23.12. rano, je jak uplne cerstve.. Uz jsme vsichni doma, takze navecer u filmu mazeme, ujidame, ja udelam salat, a je pohoda:-) Rozlezene mi nechutna..a teda nedelam kvanta, jen tolik, aby se do Silvestra snedlo..
Lída+2 28136
10.12.2023 5:46:41
Angrešt, to vysvětluje proč mi skoro nikde nechutná cukroví a končím jedním kouskem.
A kolikrát se ty lidé diví, že uz to nejím.
Z 80% jsou to Ti co už mají upečeno teď a ještě slepeno. Smrdí a chutná mi to staře.

Fakt mi to chutná nejvíc z plechu a ty z formiček ( tam mám recept od babičky, zase mi nikde skoro nic nechutná jiného)asi po týdnu.

Já se chystám ty tri druhy upéci někdy příští týden, těsta mi syn udělá v pondělí než pojede na kolej). A slepovat u Tv okolo 22.12. a my to do 26.12. sníme.

Vánočku peču 23.12. a druhou 25.12.~t~ vždycky z kila. Letos možná bude jen jedna.
qéčko 152834
4.12.2022 18:25:40
Cukroví jak nedodělané tak už pak hotové skládám do plastového piknik boxu z Orionu. Dřív jsem používala velkou spoustu plechových krabiček, co v nich bývá dárkové balení od sušenek apod. , ale tak nějak mi přijde tohle pohodlnější. A především vidím co v nich mám a nemusím pak otvírat všechny, když zapomenu co ve které je ~t~ .
apo-lena 159305
4.12.2022 17:04:26
Péct budu až příští víkend. Cukroví slepuji brzy po vychladnutí a ukládám do plechových krabic od sušenek. Skladuji v polici na schodech do sklepa.
Větší část vosích hnízd mrazím hned po udělání v plastových krabičkách.
Ropucha + 2 120300
4.12.2022 11:28:04
Skladuji v plechových dózách. V chladné nevytápěné místnosti.
Rozpracované suché cukroví i hotové s náplněmi.
Babičky ho skladují stejně tak a cukroví mi připadá v pořádku.
TaJ 81121
3.12.2022 23:31:45
Holkamodroočka, jinak upečené linecké jsme teď měli skoro týden ve sklepě v obyčejné plastové krabici na jídlo (ne v té extra těsnící) a nezvlhlo, dneska ho manžel slepoval. Ještě to musím zítra polít čokoládou, stejně jako třené linecké banánky a pak to poputuje do klasické dortové krabice vyložené alobalem, kde máme vždycky všechny druhy a krabici máme ve sklepě na okně, kam nesvítí slunce, je tam zima a krásně tam vydrží.
TaJ 81121
3.12.2022 23:28:19
Holkamodroočka, Lock and Lock krabičky jsou super, taky jich doma máme hodně, v různých velikostech, na jídlo do práce mám i s různými přepážkami uvnitř apod. a jsou jediné, do kterých si můžu do práce nalít i polívku a vím, že mi to nevyteče, ani když to v tašce nechtěně nějak převrátím.
holkamodroočka 156337
3.12.2022 22:53:08
My jsme si to letos rozdělili - já dělám plněné, mamka neplněné. Mám v plánu Išelské, linecké z mandlové mouky, višňové košíčky, marlenky a vosí hnízda. A korpusy si chci udělat týden dopředu, a pak to teprve plnit.
Monika 123907
3.12.2022 22:49:39
No,já teda "plním" jen linecké a to do té doby leží na tácku pod alobalem - promazu a teprve "uskladnim" do krabice
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 12951  [Dalších 12861 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.