Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Helča+Tomík06+Dominička09 |
• |
18.7.2010 8:35:35
Tomík
Dominička Já s Tomíkem Domča Březen Domča Červen |
Helča+Tomík06+Dominička09 |
• |
18.7.2010 8:29:18
Ahoj Holky
jdu vás pozdravit. Vy které mě znáte - požádala jsem si o přátelství na Faceb. Tak si mě kdyžtak prosím přidejte do seznamu. Moc předem děkuji. A jak se máte? U mě je to střídavě oblačno. Doma to spadlo do stejných kolejí jako kdysi a už mě to fakt nebaví. Nevím co dělat. Ale nějak to řešit už musím. Jinak Tomášek má za sebou 1. rok ve školce. Je to šikulka a moc se mu tam líbí. Teď přes prázdniny je taky doma. Chodíme na zahradu - máme tam bazének, takže se tam děti vyřádí a je tam hlavně klid, takže super odpočinek. Dám Vám sem pár foteček, ať víte jak rosteme a jak vypadáme. |
Hippo | 108875 |
5.7.2010 18:31:41
ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda tu je nějaká maminka v okolí Zaragozy? nebo nejezdí na léto do Pyrenejí? Jsem ve Španělsku pár měsíců a hned jsem si to dala i s porodem :) Musím říct, že super péče, byla jsem moc spokojená a malej je úplný zlatíčko, takže mám čas se tu aklimatizovat..Přeju krásný léto!
|
klára hoduláková |
• |
30.5.2010 19:12:06
zdravím šecky mamčemůj dotaz nemá moc společného s tím co se tu probírá..ale aspoň se zkusím zeptat když už sem tady na to narazila..já totiž s mojí kámoškou plánujem na konci července jet do Barcelony...nemáme jinak nic zařízeného, ale zůstat tu chceme tak měsíc tak jsem se chtěla poptat jestli byste třeba některá nepotřebovali hlídat děti nebo nechtěli pomoct v domácnosti...oběma je nám 18 let a s hlídáním dětí zkušenosti máme...budem rády za jakoukoliv odpověď, s pozdravem
Klára |
Gordita | 88628 |
1.5.2010 17:07:01
Ahoj, v Benidormu taky bývám často, příští týden tam jedeme na 5 týdnů!!! V Bilbau se chceme stavit cestou zpátky v polovině června, manžel je odtamtud a bydlí tam švagr. Napiš kdyžtak na mail nebo koukni na Facebook (Katerina Srbkova)
|
ingognito - Dana |
• |
14.4.2010 23:10:02
tak ingognito prave rodilo na te nejlepsi statni porodnici v cataluñi, na te pate nejlepsi, na te ve vendrell, byl to druhy porod a rozhodne pristup a moznosti mnohem lepsi nez, co pamatuji na juan 23 v tarragone.
|
MarketaB | 16690 |
13.4.2010 20:11:28
Ahoj Malko, v baskicku presneji pobliz Bilbaa zila Lucka, ale ta ted bydli v Cechach.
Znam kamaradku, co se svym spanelskym manzelem travi prazdniny ve Vitorii. Z Benidormu tu byla jedna maminka, ale uz se dlouho neozyva. Zbytek holek je spise z BCN a okoli. |
Malka | 106753 |
11.4.2010 17:13:09
Ahoj holky. Chci se vas zeptat, zda nektera zijete v Baskicku a to v Guipuzcoa. Zatim jsem tady pobliz zadnou cesku nevidela, ale kdo vi. Na cele leto jedeme do Benidormu, tak mozna tam nekdo z vas zije. Pokud ano, rada se seznamim.
|
MarketaB | 16690 |
4.3.2010 8:32:08
Mimis, deti se opravdu uci rychle. Pokud dite neni prilisny introvert, behem 2-3 mesicu bude plynule mluvit s perfektnim prizvukem a dokonce bude schopno vas opravovat. Deti mensi nez 3 roky tez jsou schopni rychle mluvit, jen ze zacatku budou hodne michat dohromady matersky jazyk s cizim jazykem a budou si vypomahat v jedne nebo druhe reci slovicky.
|
clasofkama | 32534 |
26.2.2010 19:42:50
mimis vetsinou se nam tu deti narodily, aspoñ tem co sem pisou ale deti se uci rychle spis zalezi na povaze ditete
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.