Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
malostranska | 101622 |
3.4.2012 20:06:37
Ahojky, ja na Kanarech neziju, ale mame tam chaticku. Na Gran Canaria... a cesek a slovenek je tam celkem dost. Kde bydlis ty?
|
clasofkama | 32534 |
23.2.2012 19:42:17
heeeeeeej kde jste kdooooo
|
Ema+Vojta29.8.06+Editka5.10.09 | 37622 |
16.7.2011 22:22:37
Najde se tu maminka, co žije na Kanárech?
|
clasofkama | 32534 |
27.11.2010 14:22:02
Danus u nas dodrzujeme vsechno :)))) caga tio maj u tchyne, Reyes taky neco donesou,,, ja spis nevim co detem koupit, kdyz vsechno majiii
Katko docela pekne cestujes, co malej jak roste, bude mit souroznce teda jo?? taky bych takle nekam vypadla z celou rodinou !!!! |
clasofkama | 32534 |
27.11.2010 14:18:49
Ahoj Danus ja porad koukala co to ma znamenat ten datum mi nesedel
mohli by jsme se nekdy sejit vsichni!!!! |
Danuskita | 92834 |
12.11.2010 12:03:10
Ahoj devcata,
vsechny Vás tu zdravim a omlouvam se za predchozí prízpevek, mám podit, ze je starej minimalne 150 let, ale zustal tu nejak ulozenej! Tak dlouho jsem tady nebyla, ze uz to ani neumim a tak se mi to tam nejak odeslalo... Jinak jen ve zkratce pro vsechny....Jmenuji se Dana, ve Spanelsku-Katalansku ziju uz skoro 8 let. Je to uz pekna doba a ta jsem toho dost stihla jako napr. se vdát a porídit si malý cecho-spanelatko, kterýmu je dneska uz 15mesícu! Vzhledem k tomu, ze se blízí nase první vánoce, kdy z toho Danda bude neco mít, hledám inspiraci jak zkloubit a zkombinovat ceske a místni tradice!! Jak to delate s temi vsemi obdarovávacími rituály u vás? Mikulas....Jezisek pod stromecek.....caga tio.....los reyes magicos....? Nejak to nemuzu zredukovat a pritom zachovat vsechno, takze jestli se sem jeste nekdo pripojuje napiste at mam nejakou inspiraci!!! Predem díky, krasne dny Dana+Daniel |
Danuskita | 92834 |
12.11.2010 11:52:01
Ahoj holky,
vsechny vás moc zdravím a hlásím, ze uz jsem vsechno prestehovala, nový byt zabydlela, tehotenství zdárne prezila a úspesne porodila naseho krásnýho synka Danecka! Trosicku jsem zápasila s POSTPARTtýdnama a návratem do úplne novýho normálu, ale zítra koncím sestinedelí a cítím se mnohem lépe a radostneji! Vím, ze vás Miruskita prubezne informovala, tak snad uz jen dodám, ze Daník se má k svetu, uz má 5,250kg a na délku si ani netroufám odhadovat, protoze nám roste pred ocima jako houby po desti! Popravde receno mu doma duverne ríkáme mlícnej upír! První týdny pribíral dvojnásobne a já behem dvou týdnu byla o 11kg lehcí! Ted uz si to ale hlídám, aby me totálne nevycucnul, jeste me bude v zivote moc potrebovat! Moc vám vsem dekuju za milé zprávy a blahoprání, ráda bych pripojila pár fotecek, poradí mi prosím nekdo jak se to delá??? Predem díky, s pozdravem Danuskita |
Gordita | 88628 |
13.8.2010 20:30:21
Ahoj Galanko, my stavíme dům asi 80 km od Zaragozy na východ, kousek od Tarazony a Tudely, v horách. Jinak budeme bydlet kousek od Benidormu. Jsi přímo v Zaragoze?
Jinak bych se tady chtěla zeptat na zkušenosti s porodem ve Španělsku, chystám se rodit příští leden v Benidormu v soukromý nemocnici. Zatím mi jen řekli, že miminka po porodu neodnášejí, císaře pokud třeba dělají s epidurálem a nemají oddělení pro novorozence, takže kdyby se cokoliv dělo, tak by miminko (a mě snad taky) převezli do veřejný nemocnice ve Villa Joyosa. Ukážou mi to tam až v listopadu, mezitím budu v Jižní Americe, manžel tam od září bude pracovat... |
Ori, 3 děti | 4310 |
29.7.2010 22:15:46
Ahoj holky, omlouvám se že Vám lezu do diskuze, ale mám na Vás opačný dotaz než tu probíráte - švagrovo slečna (Španělka) chce nejspíš rodit tady v Čechách...je nějaký rozdíl mezi zdravotní péčí v těhotenství ve Španělsku oproti Čechám a jaké jsou porody ve Španělsku? Moc díky. Napište mi prosím na email, nebo na FcB Zdeňka Gašparíková
|
Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
19.7.2010 8:46:22
Jejda,to je ale najednou uroda okolo nas! Skoda, ze uz tu nebydlime...momentalne teday v Bilbau jsme abudeme az dokonce cervence,kdyby se chtel nekdo srazit
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.