| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky ve Španělsku

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 7276  [Dalších 7236 >>]
malostranska 101622
3.4.2012 20:06:37
Ahojky, ja na Kanarech neziju, ale mame tam chaticku. Na Gran Canaria... a cesek a slovenek je tam celkem dost. Kde bydlis ty?
clasofkama 32534
23.2.2012 19:42:17
heeeeeeej kde jste kdooooo~6~~3~~2~~p~~p~
Ema+Vojta29.8.06+Editka5.10.09 37622
16.7.2011 22:22:37
Najde se tu maminka, co žije na Kanárech?
clasofkama 32534
27.11.2010 14:22:02
Danus u nas dodrzujeme vsechno :)))) caga tio maj u tchyne, Reyes taky neco donesou,,, ja spis nevim co detem koupit, kdyz vsechno majiii~o~~q~~q~

Katko docela pekne cestujes, co malej jak roste, bude mit souroznce teda jo?? taky bych takle nekam vypadla z celou rodinou !!!!
clasofkama 32534
27.11.2010 14:18:49
Ahoj Danus ja porad koukala co to ma znamenat ten datum mi nesedel ~8~~8~~8~

mohli by jsme se nekdy sejit vsichni!!!!
Danuskita 92834
12.11.2010 12:03:10
Ahoj devcata~x~,

vsechny Vás tu zdravim a omlouvam se za predchozí prízpevek, mám podit, ze je starej minimalne 150 let, ale zustal tu nejak ulozenej! Tak dlouho jsem tady nebyla, ze uz to ani neumim a tak se mi to tam nejak odeslalo...~7~~6~

Jinak jen ve zkratce pro vsechny....Jmenuji se Dana, ve Spanelsku-Katalansku ziju uz skoro 8 let. Je to uz pekna doba a ta jsem toho dost stihla jako napr. se vdát a porídit si malý cecho-spanelatko, kterýmu je dneska uz 15mesícu!~s~~s~~p~~s~~s~~R^

Vzhledem k tomu, ze se blízí nase první vánoce, kdy z toho Danda bude neco mít, hledám inspiraci jak zkloubit a zkombinovat ceske a místni tradice!! Jak to delate s temi vsemi obdarovávacími rituály u vás?

Mikulas....Jezisek pod stromecek.....caga tio.....los reyes magicos....?
Nejak to nemuzu zredukovat a pritom zachovat vsechno, takze jestli se sem jeste nekdo pripojuje napiste at mam nejakou inspiraci!!!~;)~R^

Predem díky, krasne dny Dana+Daniel~x~
Danuskita 92834
12.11.2010 11:52:01
Ahoj holky,

vsechny vás moc zdravím a hlásím, ze uz jsem vsechno prestehovala, nový byt zabydlela, tehotenství zdárne prezila a úspesne porodila naseho krásnýho synka Danecka!~p~~m~~m~
Trosicku jsem zápasila s POSTPART~n~~n~~n~týdnama a návratem do úplne novýho normálu, ale zítra koncím sestinedelí a cítím se mnohem lépe a radostneji!~R^~R^

Vím, ze vás Miruskita prubezne informovala, tak snad uz jen dodám, ze Daník se má k svetu, uz má 5,250kg a na délku si ani netroufám odhadovat, protoze nám roste pred ocima jako houby po desti! Popravde receno mu doma duverne ríkáme mlícnej upír!~j~~t~~t~
První týdny pribíral dvojnásobne a já behem dvou týdnu byla o 11kg lehcí!
Ted uz si to ale hlídám, aby me totálne nevycucnul, jeste me bude v zivote moc potrebovat!~;)~y~

Moc vám vsem dekuju za milé zprávy a blahoprání, ráda bych pripojila pár fotecek, poradí mi prosím nekdo jak se to delá???
Predem díky, s pozdravem Danuskita~x~

Gordita 88628
13.8.2010 20:30:21
Ahoj Galanko, my stavíme dům asi 80 km od Zaragozy na východ, kousek od Tarazony a Tudely, v horách. Jinak budeme bydlet kousek od Benidormu. Jsi přímo v Zaragoze?

Jinak bych se tady chtěla zeptat na zkušenosti s porodem ve Španělsku, chystám se rodit příští leden v Benidormu v soukromý nemocnici. Zatím mi jen řekli, že miminka po porodu neodnášejí, císaře pokud třeba dělají s epidurálem a nemají oddělení pro novorozence, takže kdyby se cokoliv dělo, tak by miminko (a mě snad taky) převezli do veřejný nemocnice ve Villa Joyosa. Ukážou mi to tam až v listopadu, mezitím budu v Jižní Americe, manžel tam od září bude pracovat...
Ori, 3 děti 4310
29.7.2010 22:15:46
Ahoj holky, omlouvám se že Vám lezu do diskuze, ale mám na Vás opačný dotaz než tu probíráte - švagrovo slečna (Španělka) chce nejspíš rodit tady v Čechách...je nějaký rozdíl mezi zdravotní péčí v těhotenství ve Španělsku oproti Čechám a jaké jsou porody ve Španělsku? Moc díky. Napište mi prosím na email, nebo na FcB Zdeňka Gašparíková
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
19.7.2010 8:46:22
Jejda,to je ale najednou uroda okolo nas!:-) Skoda, ze uz tu nebydlime...momentalne teday v Bilbau jsme abudeme az dokonce cervence,kdyby se chtel nekdo srazit~;)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 7276  [Dalších 7236 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.