jdu vás pozdravit. Vy které mě znáte - požádala jsem si o přátelství na Faceb. Tak si mě kdyžtak prosím přidejte do seznamu. Moc předem děkuji.
A jak se máte? U mě je to střídavě oblačno. Doma to spadlo do stejných kolejí jako kdysi a už mě to fakt nebaví. Nevím co dělat. Ale nějak to řešit už musím.
Jinak Tomášek má za sebou 1. rok ve školce. Je to šikulka a moc se mu tam líbí. Teď přes prázdniny je taky doma. Chodíme na zahradu - máme tam bazének, takže se tam děti vyřádí a je tam hlavně klid, takže super odpočinek. Dám Vám sem pár foteček, ať víte jak rosteme a jak vypadáme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.