Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ropucha + 2 | 120300 |
6.7.2024 19:46:34
"Když čtu přírodní ženská ....mně to evokuje jakousi zarostlou, bosou lesanu .... takový extrém."
Zde to nemuselo být tak myšleno, ale také to mám spojené s negativním významem. Už se to tu myslím kdysi probíralo, že používání líčidel není ani podmínkou, ani zárukou kultivovaného vzhledu. I celkem zanedbané, "ušmudlané" ženy používají líčidla a naopak, pečlivě upravená žena je použít nemusí. |
TaJ | 81121 |
6.7.2024 18:29:15
Alanis, přesně tak, já se zase cítím nalíčená nepřirozeně...Obojí je v pořádku.
|
TaJ | 81121 |
6.7.2024 18:27:17
Báro, já kdybych si přestala barvit vlasy, tak budu úplně bílá a to mi pocitově ke mně nesedí ani trochu, v 50 si na to vůbec nepřipadám. Navíc mám husté vlasy, dlouhé po lopatky...ostříhat na krátko? Nikdy!. Tak holt musím pořád ty odrosty barvit, ale zatím mi to nevadí, je to jediná větší péče, kterou provádím.
|
vlad. | 38059 |
6.7.2024 17:50:47
Alanis, taky se cítím lépe nalíčená, prostě pleť potřebuje barevně sjednotit, ale nelíčím se výrazně, řasenku, konturku trochu do koutků, rtěnku většinou jemně korálovou. Na vlasy mi pořád ještě stačí přeliv.
|
apo-lena | 159305 |
6.7.2024 17:40:46
Alanis, vlasy si taky barvím od školy. Namalovaná jsem hezčí. Jenže mi to dráždí lupénku, jakýkoli odličovač mi podráždí oči. Většinou se maluju jen na nějakou akci.
Místo rtěnky mám tónovaný balzám, má pro mě perfektní odstín. Ten používám prakticky pořád. S tmavými (dioptrickými) brýlemi vypadám dobře. |
Termix | 105545 |
6.7.2024 16:25:26
Když čtu přírodní ženská ....mně to evokuje jakousi zarostlou, bosou lesanu .... takový extrém.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
6.7.2024 13:09:38
"taková cizí, přísná ženská"
To je právě to, že líčení neznamená vždycky automaticky vylepšení. Mělo by být v souladu s osobností, nikoliv nasadit cizí masku. Já jsem naopak rtěnkový typ, rtěnku používám téměř i na to vynášení koše, protože s bezbarvými rty si připadám mrtvolně a suše jako mumie. Možná je to jen můj pocit, ale o ten mi jde. Barva mi sice zvýrazní nesouměrné rty a křivý úsměv, ale dodá tváři trochu života. Mám rtěnky všech možných odstínů, které i různé míchám, rudou nosím do společnosti. |
Bára + 4 | 20280 |
6.7.2024 11:47:56
Letmo jsem přečetla pár stránek dozadu. Celoživotně nosím převážně černou, v jiné barvě se necítím dobře.Změnu, kterou jsem před rokem a půl započala a "úspěšně" dokončila, jsou vlasy. Časté barvení kvůli odrostům už mě tak hrozně nebavilo, že jsem se přestala barvit. Je ze mě úplná šedá myš. Aby mi zbytek barvy zmizel, vzala to teď kadeřnice hodně nakrátko. Je to úleva.
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
6.7.2024 11:03:30
Rtěnku používám nejvíc růžovou/fialkovou, červenou jenom na večer.
|
Silvie+dva kluci | 103202 |
6.7.2024 11:03:29
Rudá rtěnka je nádherná a když někomu sedne, je to pecka. Koupila jsem si za svůj život cca 30 rtěnek, ale nikdy jsem je ve finále nepouzivala. Necítím se v nich, furt si hrabu na rty, hrůza. Ten je mám vytetovane, bolelo to jako čert, ale je to lepší, rty mají tvar a když je prejedu leskem, vypadají jako lehce nalíčené.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.