Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
6.7.2024 9:57:04
Když jsem byla malá, měla jsem jasno, že jednou budu nosit rudou rtěnku pořád, i s těmi odpadky, než vyjdu, nanesu si rtěnku... A pak jsem zjistila, že mám divné rty, když použiju rtěnku, vypadá to jakoby se mi rozpíjela na okrajích, takže jediná cesta je použít konturku a velmi ostrou linku těsně za okrajem rtů... a na to moje nešikovné ruce nejsou takže rtěnku nepoužívám vůbec nebo jen úplně nevýraznou... A když mě párkrát líčila profesionálka, vždycky mě překvapilo, jak moc se ten obličej změní jen tou rtěnkou - někdy k lepšímu, ale často prostě jen k "cizímu"
Naposledy na firemní fotky mi vizážistka vybrala rtěnku vínovou, skoro až do fialova a když jsem se vrátila do kanceláře, muž se skoro lekl a já teda když jsem šla kolem zrcadla, tak taky - taková cizí, přísná ženská |
Alanis | 10352 |
6.7.2024 9:34:15
Jé, tady je to samá přírodní žena, která nemá ani řasenku. Tak já se hrdě hlásím k opačnému pólu, vlasy si barvím od VŠ kvůli šedinám, nosím je vyfoukané, líčím se skoro denně a poměrně výrazně, rudá rtěnka je moje velká kamarádka, mám ji v kabelce, a taky nosím výrazné barvy. Z okolí slýchám chválu.
Cítím se tak dobře. Ale někdo se zas možná cítí dobře, když je nenalíčený. Obojí je ok. |
vlad. | 38059 |
26.6.2024 0:38:05
mám doma, myslím, že to využiješ
|
Silvie+dva kluci | 103202 |
25.6.2024 18:29:44
Máte někdo doma utz špachtli? Chodím pravidelně na kosmetiku a dneska mi moje kosmetička říkala, ať si domů pořídím utz špachtli pro lepší vyčištění pleti a celkovou péči. Mám poměrně mastnou pleť a trpím na černé tečky. Nemám s tímto výrobkem žádnou zkušenost, tak bych uvítala zpětnou vazbu od někoho, kdo ji má, používá a vidí/nevidí změnu. Dekuji
|
Girili | 117849 |
25.3.2024 19:05:10
Já jsem úplně čistý pravák, vše pravou. Ale syn - pravák, kreslí symetrické obrázky oběma - pravé oko/ucho pravou, levé levou.
Btw. jak se vám, levákům, točí vlasy na temeni hlavy? Doleva nebo doprava? |
Peppa | 133447 |
22.3.2024 9:00:48
Všechno pravou. Ale můžu si příště zkusit namalovat levé oko levou.. myslím že to pak bude vypadat jako takové ty ukázky správného a špatného líčení na půlkách obličeje
|
Peppa | 133447 |
22.3.2024 8:57:12
Čtyři
|
Senedra | 14756 |
20.3.2024 17:37:02
musela jsme počkat do rána, abych zjistila, jak se líčím takže vše pravou, když používám řasenku, tak si jí v ruce přetočím. Jinak se líčím skoro po paměti, na jednom oku mám poměrně hodně dioptrií na dálku, takže i když stojím kousek od zrcadla a druhé oko přivřu, tak vidím všechno hodně rozmazaně.
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
19.3.2024 22:30:42
Rukou, kterou píšu, jsem přeučený levák, takže linky pravou. Levou bych si vypíchla oko. Řasenku pravou a levou.
|
Begonie | 17189 |
19.3.2024 19:07:20
Jedině pravou, levou bych si oko vypíchla, tou se nejsem schopná ani vysmrkat. A řasenku držím furt stejně, nepřetáčím, jako některé tady. Dokonce jsem to myslím ani u nikoho neviděla.
Ale mam jinou zvláštnost . Když píšu na klávesnici, tak pravou rukou prostředníčkem a levou ukazováčkem . Umím psát i všema 10, roky jsem se při studiích živila přepisováním textů, ale teď už dlouho používám jenom tyhle 2 prsty. Ovšem kmitám s nima fakt rychle, kam se hrabou "všemadesetipsáči" . A nepoužívám numerickou klávesnici, tam jedu jenom ty šipky, čísla píšu normálně se šiftem, jako na psacím stroji. A z dřívějška, když jsem se živila přepisováním anglických textů, mam přehozený ypsilon a zet. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.