Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Stará husa | 154854 |
6.7.2024 20:49:14
Taky nemám na obličeji žádné fleky nebo zarudlá místa, jen vrásky a povolenou kůži. Občas se mi ještě i v tomto věku udělá pupínek, ty jsem neměla jen v době, kdy jsem brala HA. Asi je mi to souzené do smrti, tak jako mastné vlasy.
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
6.7.2024 20:47:35
Já milovala v osmdesátých ty barevné stíny, modrou, zelenou - vyloženě to byly barvy k mé pleti a já už se na ně těšila a pak jsem dorostla do správného věku a přišla devadesátá a hnědé a béžové a přírodní barvy
Jsem ráda, že pak zase ta modrá a zelená přišla zpět a ráda je používám v linkách Makeup mi nikdy neseděl, párkrát jsem si to vyzkoušela, když holky potřebovaly fotky do školy, od "decentního" až po "porcelánovou panenku" a chvilku jsem to nosila i na večer - makeup, pudr, tekuté černé široké linky a ultra dramatic řasenku - naprosto nepřirozené Ovšem jako ve všem, zvítězila moje lenost a především nechuť se večer odlíčit... |
Beat | 107867 |
6.7.2024 20:43:54
Já mám ale hezkou pleť bez výrazných nedokonalosti, takže nemusím nic maskovat, jen to obličej sjednotí, zjemni.. proste mi to vyhovuje. Není to líčení typ maska.
|
Stará husa | 154854 |
6.7.2024 20:43:29
Taky ty fujtajbly na obličej nesnesu. Kdysi mě kamarádka přemluvila na nějakou kosmetickou předváděčku, kde mi udělali make up a já tak musela jet domů. Strašně jsem se styděla, bylo to prostě vidět, i když mi to dělal profík. Pak, když začaly BB krémy, jsem si to vyzkoušela a zjistila jsem, že to barví. Myslela jsem, že když je to krém, že se to vsákne. Nechci mít na obličeji nic, co barví, když se toho dotknu, ani stíny, ani rtěnku, nic. Jsem zvyklá si sahat na obličej, mnout si oči atd. Namalovaná se cítím divně, nepřirozeném, furt na to musím myslet.
|
Stará husa | 154854 |
6.7.2024 20:42:46
Taky ty fujtajbly na obličej nesnesu. Kdysi mě kamarádka přemluvila na nějakou kosmetickou předváděčku, kde mi udělali make up a já tak musela jet domů. Strašně jsem se styděla, bylo to prostě vidět, i když mi to dělal profík. Pak, když začaly BB krémy, jsem si to vyzkoušela a zjistila jsem, že to barví. Myslela jsem, že když je to krém, že se to vsákne. Nechci mít na obličeji nic, co barví, když se toho dotknu, ani stíny, ani rtěnku, nic. Jsem zvyklá si sahat na obličej, mnout si oči atd. Namalovaná se cítím divně, nepřirozeném, furt na to musím myslet.
|
Beat | 107867 |
6.7.2024 20:41:50
Ropu, mne to v dospívání nebavilo, nelíbilo se mi to. Hodně jsem sportovala, nehodilo se to na mě.
A podobny názor na korektor a spol jsem měla taky. Ale pak jsem se nechala nalíčit od vizazistky Armani.. v Douglas. Byla moc sikovna. Vlastně nebylo vidět, ze jsem namalovana.. jako rtenka řasenka samozřejmě ano, ale jinak pleť proste jen krásná.. takže to teď umím taky a spokojenost . |
Ropucha + 2 | 120300 |
6.7.2024 20:33:28
Mezi 15 - 20 jsem se malovala jako klaun, typické pubertální experimenty. Divoká barevnost osmdesátých let.
Později jsem se líčila tak nějak běžně, oči, rty. Přibližně v době, kdy jsem vypustila líčení očí, jsem začala nosit brýle, což mi ideálně nahradilo výrazný prvek v obličeji. Líčidla na pleť typu "matlátko" jsem se nikdy nenaučila používat, žádné makeupy, korektory, tónované krémy... Nikdy to není neviditelné, nelíbí se mi to. Mám nouzový korektor na pupínky, ale opravdu jen pro nejvyšší nouzi. |
Beat | 107867 |
6.7.2024 20:12:00
Js si obočí učešu a tím i zafixuju. Mám ho hezky, stačí jen drobné úpravy.
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
6.7.2024 19:51:05
Já si bez očních linek připadám jako nahá , po operaci šedého zákalu to bylo hrozný, mám blond i obočí. Teď ho mám nabarvené od kosmetičky na tmavší odstín, než vlasy a jsem výraznější.
|
Beat | 107867 |
6.7.2024 19:47:51
Do 30 jsem dávala max lesk na pusu, po 30 k němu sem tam rasenku, třeba 4 x za měsíc, po 40 BB cream plus výše zmíněné, po 50 BB cream s SPF, coneselar/ korektor na oči, BB cream s SPF, rasenku a rtenku. Když nic, tak rtenku mám téměř vždy. Našla jsem tak před 6 lety můj odstín, dela mi hezci pleť a i oči s touto rtenku vyniknou. Líbí se mi to. Citim se tak fajn. Ale když se x dni nenamaluji, tak se nic neděje. Proste podle chuti.
Ten coneselar je geniální, není vůbec vidět a okolo oči je hezci |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.