Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Hana škorpilová |
• |
19.5.2007 18:15:19
http://foto.dama.cz/foto.php?f=110928
tady je odkaz na mou práci. omrkněte si to... moc děkuji za pomoc. |
lilien |
• |
19.5.2007 15:33:52
myslim eBay,jsem se prehlidla.. tak zatim
|
lilien |
• |
19.5.2007 15:17:20
Hanko,na iBay chodim casto a na knizku se vam rada podivam a kdyz neco najdu,urcite vam napisi i-mail.. Me to problem nedela :-) Hezky den
|
Šárka P |
• |
19.5.2007 12:36:48
Teda svět je malý :o)))
Úplnou náhodou jsem nakoukla sem...známá tady má známou a já se chtěla něco dozvědět o pocitech z cizí země a najdu tady Hanku :o)) Hanko,Haničko,tak krásně jsi to napsala,že by jsi mohla psát na hlavní stranu :o)). A doufám,že ty knihy seženeš,páč zvonečky co jsi darovala krásně zdobí náš příbytek!! |
Hana škorpilová |
• |
18.5.2007 14:58:49
dodatek:
pročítala jsem diskuze zpět v čase. Z důvodu, že Tvá reakce mi nutí stále přemýšlat o důvodech proč jsi reagovala na mou žádost o pomoc právě tak popuzeně, jak jsi reagovala, a jelikož o sobě dost píšeš, tak jsem pochopila, že jsi zabezpěčená sebejistá ambiciozní, spokojená žena, která netrpí nedostatkem peněz a jelikož pěčuješ o malé dítě a odhaduji také z Tvých příspěvků , že ani nedostatek času tě netrápí ..je jediný důvod proč jsi takto ragovala nedostatek pokory. Víš ono požádat někoho o i malou a nedůležitou pomoc není ostuda. Proto nevím, proč se teď cítím zahambena. A pokud jsi se necítila býti oslovena mou prosbičkou, a nebo ti příjde nepodstatná a nedůležítá, stále to není důvod být povrchní a povýšená. Pletení košíku je pro mě radostí a zrovna tak si myslím, že někoho, jen tak pro radost a s myšlenou mi banálně pomoci,( prostě při procházení obchodů a knihkupectví / obvzlášt studuje li jazyk a literaturu/) nebude problém knihy koupit. jen z jediného jednoduchého důvodu, že tím někomu udělá radost. Ahoj Hanka |
Hana škorpilová |
• |
18.5.2007 13:57:21
Ahoj děkuji za odpověd a vážím si tvého názoru.
..ale prosím nevím, čím jsem tě tak popudila, že jsi mi napsala tak nepřátelskou odpověď! má žádost nebyla adresována přímo tobě a nemí třeba jí brát jako obtěžování, ale chápu, že si velice ceníš svého času a nemáš ho nazbyt,natož se zabývat nějakou úplně nedůležitou pomocí... prosím nevím jestli jsem svou žádost o pomoc správně formulovala, ale hledám pomoc s zakoupením knižky o něčem co mě zajímá a nemám možnost si to tady koupit. hledám přímo skvělé Japonské knihy které jem viděla na ebay. / přes ebay kde jsem našla dost literatury se vetšina nedá koupit do ČR/ Nehledám radu jak to dělat jinak! Určitě je možnost, že na tomto veřejném serveru určeném maminkam najdu někoho kdo mi pomůže. prosím zamysli se nad svou nepřátelskou a útočnou reakcí, protože to bylo docela zbytečné. A budu tě s nadsázkou ironizovat... ale přece nebudeš investovat svůj čas a peníze, kterých nemáš dost, protože ti nikdo neplatí mateřskou .. nevím v jaké jsi životní situaci a snažím se Tvou reakci pochopit.... Dovoluji si upřesnit svou žádot o pomoc: prosím nějakou laskvou maminku, která bude ochotná mi v vyhledat příslušnou literaturu aby mě kontaktovala. emailem. fianční náklady s pořízením a doručením knižky hradím já...ale doufám že se podaří knižku mi doručit při nějaké cestě do Čech. moc děkuji za laskavost přeji pěkný den. Haa Škorpilová |
Petanda + Neo (10.9.05) | 26704 |
18.5.2007 9:30:37
Hanko,
chapu, ze by jsi ty knizky rada mela, ja jsem take maminka, ale tady nam nikdo materskou neplati. Konkretne ja ziji v Japonsku. A nezlob se, ale vubec te neznam a nebudu investovat cas a penize pro nejakou knizku.....a myslim si, ze muzes najit nejake knizky v jinych jazycich, ktere budou dostupne alespon po Evrope. A take tak jako tak se ti to prodrazi, at uz ti to nekdo koupi a posle nebo to koupis po internetu a budes priplacet za doruceni. Preji hezky den Petanda |
Hana škorpilová |
• |
18.5.2007 0:08:28
prosím.. hledám nějakou HODNOU A LASKAVOU maminku, která by byla tak ochotná a koupila mi kniky o petení košů. na ebay je jich skvělá nabídka
hlavně jsou tam dve v Japonštině..to neva japonsky neumím ,ale jsou tam obrázkové návody. Ale bohužel neprodávají do ČR. Prosím omrknětě nějaké výprodeje knih. Určitě najdeme způseb jak mi to doručit. v podstatě chci cokoli nebo všechno:-)) Jsem maminka na MD s dvěma holčičkama a koupit si to přes Amazon, je moc drahé. Děkuji děkuji děkuji...HAnka |
Kimmy, 2 deti |
• |
16.5.2007 4:17:08
Ahoj Petando, mluvime tu anglicky, vsichni ti Cinani a Indove taky mluvi anglicky krome tech starsich lidi nebo par remeslniku, ale zatim to neni velky problem. Oba jsme koketovali s cinstinou, ale lenost a pozdeji deti nam s tim zamavali. Syn se ve skolce uci cinsky, jde mu to dobre, ucitelky ho moc chvali a my z toho pochytime akorat "dobry den a nashledanou". Ted jsem dostala ke Dni Matek srdicko s cinskym napisem miluji te ;-).
Asijsou kuchyni miluju, i kdyz japonskou zrovna moc ne - akorat do Yoshinoya chodime docela pravidelne ;). Sushi nemusim. Ale Japonsko jako zemi miluju (asi proto, ze jsem tam nikdy nezila) a hrozne bych tam jeste chtela na chvili zajet - ale s dvema detma je to financne dost narocne. Jestli si chces psat, tak se mi ozvi na kdoe@seznam.cz Cau cau Kimmy |
Andrea a Natálka |
• |
13.5.2007 12:22:25
Ahoj maminky, Chtěli bychom s manželem pracovně odjet do Rijádu, tak by mě zajímalo,jak se tam žije.Dcerce budou 2 roky,tak mám trochu obavy.Za všechny odpovědi děkuji. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.