Přidat odpověď
Ahoj děkuji za odpověd a vážím si tvého názoru.
..ale prosím nevím, čím jsem tě tak popudila, že jsi mi napsala tak nepřátelskou odpověď!
má žádost nebyla adresována přímo tobě a nemí třeba jí brát jako obtěžování,
ale chápu, že si velice ceníš svého času a nemáš ho nazbyt,natož se zabývat nějakou úplně nedůležitou pomocí...
prosím nevím jestli jsem svou žádost o pomoc správně formulovala, ale hledám pomoc s zakoupením knižky o něčem co mě zajímá a nemám možnost si to tady koupit. hledám přímo skvělé Japonské knihy které jem viděla na ebay.
/ přes ebay kde jsem našla dost literatury se vetšina nedá koupit do ČR/
Nehledám radu jak to dělat jinak!
Určitě je možnost, že na tomto veřejném serveru určeném maminkam najdu někoho kdo mi pomůže.
prosím zamysli se nad svou nepřátelskou a útočnou reakcí, protože to bylo docela zbytečné. A budu tě s nadsázkou ironizovat...
ale přece nebudeš investovat svůj čas a peníze, kterých nemáš dost, protože ti nikdo neplatí mateřskou .. nevím v jaké jsi životní situaci a snažím se Tvou reakci pochopit....
Dovoluji si upřesnit svou žádot o pomoc:
prosím nějakou laskvou maminku, která bude ochotná mi v vyhledat příslušnou literaturu aby mě kontaktovala. emailem.
fianční náklady s pořízením a doručením knižky hradím já...ale doufám že se podaří knižku mi doručit při nějaké cestě do Čech.
moc děkuji za laskavost
přeji pěkný den.
Haa Škorpilová
Předchozí