Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
arantxa | 60064 |
27.4.2019 11:04:16
Od druhého porodu trpím migrénami. Někdy i dva týdny v měsíci. Na neurologii mi předepsali Topilex. Po přečtení nežádoucích účinků jsem se dost zhrozila. Už jsem přečetla nějaké jiné diskuze,kde psali o ztrátě váhy ( už tak jsem hodně hubená), špatná pamět (což pro učitelku asi nebude to nejlepší), deprese až stavy sebepoškozování atd. Jaké máte zkušenosti?
|
Veselá Radmila | 156736 |
6.12.2018 20:15:03
Dobrý den,
já mám stejný problém, akorát už přes 20 let, po operacích nádoru na mozku. Přes mnoho léků, které jsem už užívala mi nezabíralo skoro nic, maximálně jen trochu tlumilo, po prvním ozáření Gama nožem jsem měla efekt 3 roky a začlo to znovu, po druhém se mi to obrátilo a efekt byl obrácený, takže to začlo nanovo naplno. Pak už jsem vyzkoušela lokální umrtvení Qutenzou a to bylo pro mne vysvobození. Není to trvanlivé, musí se to opakovat, ale to mně vůbec nevadí. Akorát příští týden mi to zase budou dělat, mám to jako dárek k Vánocům. Sice se to hlavně používá na tlumení bolesti pásového oparu, ale už se to používá i na trojklanný nerv, jdu už po 7. Zeptejte se na to svého neurologa, dejte si to vyhledat na webu a přečtěte si o tom, Jinak přeju hodně zdraví. Veselá |
Veselá Radmila | 156736 |
7.9.2018 21:55:01
Dobrý večer,
jaká je bolest trojkanného znám až moc dobře. Mám za sebou dvě operace nádoru na mozku a při té jedné došlo k poškození trojklanného nervu, bolesti už mám přes 20 let, už se zkoušely všechny možné léky, mám za sebou 2x Gama nůž,ale ten druhý už neměl žádný efekt, spíš obráceně. Už jsem byla ochotná podstoupit cokoliv,tak se na mně vyzkoušel účinek Qutenzy, je to výtažek z chili papriček a musím říct, že to je jedinná z léčeb, která mi pomohla. Ačkoliv to není trvalé, ale musí se to opakovat, je to pro mne vysvobození. Aplikace se provádí vetšinou v nemocnici. Požadejte svého lékaře, ať to o Vás zkonzultuje s jiným neurologem, pokud to ještě nikomu nedoporučil. Přeji Vám, ať se ta bolest alespoň zmírní, pokud by se neztratila. |
Andy V. | 130553 |
5.9.2018 16:18:26
Vyřešila jste to už? Protože s tím mám sama zkušenosti ... dyžtak mi napište
|
Zufi. | 52220 |
2.8.2018 8:13:29
Ahoj!
Včerejší odpoledne jsem prospala a v noci pak nespala, ale jsek OK, tak snad to bylo jen náhoda.....ale až se vrátí dr. z dovolené, tak k němu zajdu, neumím si představit, jak bych fungovala, kdyby byl školní rok. |
Cimbur | 64764 |
2.8.2018 5:17:04
Aha, je na předpis.
|
LenkaMad | 56223 |
2.8.2018 3:07:49
To je pravda, na migrénu dobře účinkují triptany, bez těch by se syn z migrén nedostal...
|
LenkaMad | 56223 |
2.8.2018 3:05:51
Nimesil už na předpis není? Je volně prodejný?
|
Ráchel, 3 děti | 76748 |
1.8.2018 16:05:41
radu mám: zajdi k neurologovi. pokud je to migréna, tak ti dá rozhodně účinnější léky, než je Paralen, Brufen a podobně.
|
x x | 15263 |
1.8.2018 11:43:21
Spánek neexistuje, na noc jsem přes sebe hodila mokrou plenu a stejně to bylo na nic.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.