| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 5293  [Dalších 5173 >>]
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
1.9.2010 7:38:19
Teda to byli nervy....:-)
Mato moc ti preju aby bylo vsechno v poradku, na vzdavani nadeje je moc brzy!
máta 14884
31.8.2010 23:41:20
Dej si i za mě :-)

Kolik je dceři nevadí, teprve až z tebe fakt udělá babičku, bude to na krizi ~j~ Je třeba výchovně zapůsobit!~t~
Berush 5363
31.8.2010 22:59:27
vidím, že jsme psaly zároveň ... ty jo to máš teda veselo ... já po tom stěhování se pomalu dávám dokupy... zítra začíná škola, ti starší se nachystali sami, takže jen Zuzu ... mmch moje dcera oslavila minulý týden 20 let... začínám mít krizi středního věku ... mládí v pr...a do důchodu daleko... zrcadlo ukazuje jakousi divnou pani a venku leje ... tak si du nalejt taky
Berush 5363
31.8.2010 22:56:06
no to je čekání jak na gorilí mládě... už chybí jen kamery ... to by mě zajímalo, kdo tu ještě čeká ...
máta 14884
31.8.2010 22:54:45
Máta! Ano ano, zázraky se dějí a výhra (možná) čeká na Brendy :-)

Ale holky, ono to nebude tak růžový :-( Když jsem sem psala o dvou čárkách, byla jsem v sedmém nebi a proto jsem i porušila zásadu, kterou jsem přijala za svou - nikomu nic neříkat, dokud nebude konec prvního trimestru. Proto jsem i stanovila termín odhalení na dnešek - byla jsem přesvědčená, že už budu mít potvrzené srdíčko. Teď se ale spíš bojím, že mimi se nekoná a radost byla předčasná. Na kontrole v 6+5tt byl vidět jen žloutkový váček, po embryjku ani stopy, natož po srdíčku. Následně jsem začala špinit a to trvalo několik dní - sice slabě, ale stejně. Byli jsme mezitím na dovče, na další kontrolu jsem měla jít zítra, ale nejdu, neb manžel se vysekal na motorce, vezu ho do nemocnice - patrně na operaci (nohy) a do toho mrňous dostal neštovice, která já jsem ještě neměla! :-( Pro úplnost: počet hlídáníschopných babiček = 0 a šéf se může zbláznit, že bych tři dny neměla být v práci.

Takže: jsem moc ráda, že diskusi pořád sledujete, doufám, že se moc nezlobíte, že jsem si s vámi takhle zahrála a eventuelně, jestli je vůbec ještě nějaká naděje, mi prosím držte paleček.

No a pište :-), je to prima!
tajemná neregistovaná
  • 
31.8.2010 22:45:33
neboj Berush, už je to tu! Velké odhalení následuje! Ta potvůrka, co vás tu tak trochu zkoušela napínat, je ...
Berush 5363
31.8.2010 20:14:06
tak máme 31.8., do půlnoci chybí necelé 4 hodiny a slavné odhalení nikde....
Berush 5363
30.8.2010 21:54:36
až se budu příště stěhovat, koupím kanystr benzinu, sirky a udělám tzv. krátký proces ... jsem strhaná jak borůvka, bolí mě celý člověk a málem jsem několikrát byla vdova vlastní rukou.
Brendyy 40502
24.8.2010 14:24:44
Ahojda kočandy,
koukám,že to tu nějak ožilo:-) Teda já v první chvíli tipovala Mátu~;) a moc bych jí to přála,ostatně to každé,dítě je dar.Jako další adeptka mě napadla Margaret:-).
Takže ve finále se asi nechám překvapit,jen se to bohužel dozvím až 3.9.,jedeme pryč.
Jinak se máme fajn,dětičky rostou,moje 14-ti měsíční "miminko" váží 14,2kg a měří nejmíň 84cm.Už se mi zas stýská po tom drobečkovi,jenže u nás už žádné další mimi nebude~n~.Tak budu "sprostě závidět"těm u kterých bude~R^.
Páček a těším se na rozuzlení a těhulce gratuluji a přeji krásné těhu a hodné mimi~p~.
Páček Br.
Lesnenka
  • 
15.8.2010 20:08:20
sorry..jde na me demence...zapomnela jsem uzivatelske jmeno:-(
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 5293  [Dalších 5173 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.