Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Berush | 5363 |
3.10.2010 22:14:58
trava neni, ale dnes jsem zakoupila pullitra Bozkov s lodickou a v prosinci budem palit
Kac to se utrepe a vy vsechno zvladnete |
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
3.10.2010 22:09:51
Ahoj,
vezmu to od toho pozitivního. Práce bude marketingový manažer, honosný název pro člověka který vymýšlí akce na poporu prodejte, na oslovování nových zákazníků, péče o stávající zákazníky a taková celková péče o to " aby se měco dělo a oddělení žilo a bylo aktivní" A protože to bude takový flexibilní úvazek a možná taky takový hybridní úvazek tak tam bude i malá část jaké si asistentky. A teď to méně pozitivní. Máme velké problémy s hypotékou. Protože naše přijmy za poslední období jsou velmi nízké. Manžel stále má snížený palt kvůli krizi a já z živnosti prd neb jsem měla velké výdaje nazařízení, takže v přiznání je prd. Rodíčák neberu, přídavky nemáme :-( Takže hledáme dobrovolníky kteří s námi půjdou do hypo. Rodiče by šli, ale díky věku mám dají jen krátkou hypo s vražednýma splátkama. Navíc nevím zda nám na rujnu něco půjčí protože je tam ten statický posude který má neblahý vliv na odhad :-( Takže budeme asi muset ručit tím co bydlíme :-( (což nechceme )ale asi budeme muset. Abychom mohli rozumně splácet tak tam co nejdřív musí být nájemník, což hned tak nebude protože se to musí zajistit a pak zrekonstruovat (je to holobyt jen s vanou a bojlerem). Ale na belskovou rekonstrukci nemáme a patrně nám nepůjčí.... Co naplat že od ledna ty příjmy budou skoro normální, to nám teď nepomůže :-( Takže skoro máme barák ale nějak nám došel humor :-( o penězích nemluvě :-( A jak všechno zvládat? Dobrej psychiatr a antidepresiva Příadně rum nebo tráva ! Kač. |
Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
3.10.2010 20:06:28
Hele Kac, to dopadlo vsechno vyborne! Docela jsem na Vas myslela, jake asi mate ted dilema. Vlastne jsem ti chtela puvodne i volat, protoze jsem potrebovala nejaky osobni navod, jak zvladnout venovat se detem, manzelovi, domacnosti a zaroven podnikat.
Ale myslim ze je dobre, ze jste do toho sli. Prodat se to muze vzdycky. A jestli si to dobre pamatuju, touzila jsi po vetsi zahrade. A to jak ti vysla prace...to je sen! To je skvele, ze to tak klaplo. Ja jsem prave ve stadiu obav z pokladni v Hypernove Pochlubis se co budes delat? Mato, zadam si pravidelnou davku informaci! A co vy ostatni? Jak se mate? |
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
2.10.2010 23:06:38
Zdravím všechny zdejší ženy.
Jak některé z vás zaznamenaly tak jsme se s manželem pomátli a koupili barák. Resp. druhou půlku našeho "dvojdomku". Splnění našeho snu nicméně se bojím že nás to zrujnuje :-( Paní za to chtěla nemalý peníz (tedy pro nás, jako cena nemovitosi prý byla víc než slušná) navíc se v průběhu bleskového jednání zjistilo že se barák musí staticky zajistit, což jsme teda byli HODNĚ na vážkách zda to nedopískat protože to zajištění dle statilka vyjde cca 500tis !!! Bylo to dost bleskové paní nám to přišla nabídout nimulý čtvrtek! Byl tam další reálný zájemce takže nám Sáro necukla ani o kačku. A ještě nám přihodila 50tis navrch že jí došlo že někdo zaplatí realitku (kterou si sama vymyslela, my bychom to udělali bez) a že to teda platíme my neb ona chce tu cenu co nám řekla a basat. Ber nebo neber! Jestli jsem udělali dobře, ale asi jo představa že máme za tou třicítkou zdí nějakou početnou nepřispůsobvou rodinu, nebo partičku ukrajinců je dost děsná. No ono by stačilo jen kdyby byl soused debil! Zvětšíme dětem zahradu za řádění na nějakých 600m2 a v budoucnu expadnujeme do druhé půlky. Takže jsme asi udělali dobře... Sice nás teď trápí hypotéka, protože se to trefilo do období našich totálně nejnižších příjmů, za 3 měsíce budou příjmy normální, což je teď pro hypo fuk. Což je novinka č.2 že tedy díky nastalé situaci nastupuju od ledna do stálého zaměstnání (ač to teda nebylo absolutně v plánu) na docela luxusní úvazek 6 hod s tím že 4 pevná (v kanclu) a 2 pružná tak že je jedno kdy, kde a jak si práci udělám, jen musím odevzdat zadané. A navíc je to něco po čem jsme dlouho pokukovala a vím 100% že mě to bude bavit. A navíc mě potěšilo že při tom jednání se nějak projevilo že o mě dost stojí (a že mě už dávno chtěli oslovit) takže s tou pracovní dobou mi vyjdou vstříc a i s tím že si ponechám živnost i s tím že se dopředu ví že 2 měsíce v roce s k přibere brigádník když já budu dělat kalednáře. Co víc si přát Takže tolik novinky od nás. A Mátě velká gratulace a doufám že je vše OK. Kač. |
Brendyy | 40502 |
6.9.2010 11:38:33
Ahojda
Máto nevzdávej to.Ani ultrazvuk není všemocný a i když víš kdy přesně se "to" událo,tak mimi si klíďo poroste dle svého a bude kašlat na nějaké tabulky.Od minule je jasný pokrok,je tam mimi a tluče mu srdíčko,to znamená,že roste.Držím palce ať je vše OK,vím,že to jsou nervy,ale ten výsledek pak stojí za to. Jen tak bokem,s manžou je to lepší? U nás vše OK,škola nás čeká za rok a už teď je mi z toho divně,vždy"t před chvílí jsem měla mímo a teď už odrostlo i to druhé a já ani nevím jak. Páček Br. |
Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
6.9.2010 8:59:57
Kdy jdes znovu na KO?
Mato, taky bych se rozhodne jeste nezvdavala nadeje. Nevim jstli si pamatujes jak to bylo u me? Nejdriv podezreni na mimodelozni, pak zase ze to vypada na potraceni plodu...tyden co tyden spatna zprava, ale dobre to dopadlo. |
Esthelle | 26317 |
5.9.2010 21:54:26
Markét, jedna holka od nás z skuse dle věku to měla podobně, nejdříve dlouho bez srdeční akce, pak už srdíčko bylo, ale že je mimčo menší a mladší, ale taky přesně věděla kdy počali, takže to možné nebylo, no má krásnýho zdravýho kluka
držím palečky |
máta | 14884 |
3.9.2010 22:46:22
Ahoj holčičky,
moc děkuju za držení palců a za podporu. Doufám, že z té mojí novinky nejste některá smutná - Margaret? Lesněnko? Snad to berete sportovně Já vám nevím, jestli se už můžu radovat. Co myslíte? Dneska na kontrole bylo vidět embryjko a srdíčko, ale dle dr to těhu vypadá tak na 6.týden. Podle MS by to měl být 9tt, vím, že mám ovu později, takže reálně 8tt ... ale 6?? To není možné (Kromě jiného, vím přesné datum početí, resp. jak se nehezky říká "oplozující soulože", protože potom (a dlouho předtím) už nic nebylo). Na jednu stranu mám radost, že od minula je tam pokrok, na druhou stranu se pořád bojím ... však víte. Nějaké zkušenosti? Inu, opět poněkud silně sebestředný příspěvek, že Jak jste zvládly začátek školního roku? Sáro, Eliška šla poprvé do školky, viď? A Margaretin Marek taky? Napište! |
Esthelle | 26317 |
2.9.2010 8:09:50
Moc držím alce, a´t všedobře dopadne, ozvi se, nakukuju pořád
|
Lesněnka | 14877 |
2.9.2010 3:11:25
Ahoooj Mato,
Drzim pesti at je vsechno ok!!!Vim jak moc sis miminko prala. Dej nam vedet......a neboj... L. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.