| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máta! Ano ano, zázraky se dějí a výhra (možná) čeká na Brendy :-)

Ale holky, ono to nebude tak růžový :-( Když jsem sem psala o dvou čárkách, byla jsem v sedmém nebi a proto jsem i porušila zásadu, kterou jsem přijala za svou - nikomu nic neříkat, dokud nebude konec prvního trimestru. Proto jsem i stanovila termín odhalení na dnešek - byla jsem přesvědčená, že už budu mít potvrzené srdíčko. Teď se ale spíš bojím, že mimi se nekoná a radost byla předčasná. Na kontrole v 6+5tt byl vidět jen žloutkový váček, po embryjku ani stopy, natož po srdíčku. Následně jsem začala špinit a to trvalo několik dní - sice slabě, ale stejně. Byli jsme mezitím na dovče, na další kontrolu jsem měla jít zítra, ale nejdu, neb manžel se vysekal na motorce, vezu ho do nemocnice - patrně na operaci (nohy) a do toho mrňous dostal neštovice, která já jsem ještě neměla! :-( Pro úplnost: počet hlídáníschopných babiček = 0 a šéf se může zbláznit, že bych tři dny neměla být v práci.

Takže: jsem moc ráda, že diskusi pořád sledujete, doufám, že se moc nezlobíte, že jsem si s vámi takhle zahrála a eventuelně, jestli je vůbec ještě nějaká naděje, mi prosím držte paleček.

No a pište :-), je to prima!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.