Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
neznámá | 91073 |
7.8.2023 13:01:04
Já vás obdivuje, že se vám vubec chce něco prodávat, balit a posílat.
Já když už něco vyklízím, tak vyhazuji, kolikrát i funkční věci, ale vyhazuji, nemám kapacitu na to za pár korun se s tím peklovat a prodávat. Knihovnu také potřebuji protřídit, možná narvu do nějakých budek, jestli tady jsou, vím pouze o jedné. Mám v ní doslova mertry knížek, které mi kupuje manžel k různým příležitostem, on nečte a neví, jde do knihkupectví a koupí bestsellery. Takže severské detektivky, které nemám ráda, různé románky a tak. Ty mi přijde líto jen tak vyhodit. Ale jinak vyhazuji fest, manžel je skladovač a shromažďovač, je schopný vytáhnout vyházené věci z popelnice, takže vyhazuji tajně a ještě nikdy si nevšiml, že jsem něco vyhodila. |
77kraska | 132593 |
7.8.2023 12:40:59
porcelan jsem nikdy neprodavala, na pude na chalupe mam plne krabice cibulaku a zatim je tam nechavam
|
holkamodroočka | 156337 |
7.8.2023 12:36:15
Stáni, já mám zase dobrou zkušenost s https://vykupujeme-online.cz/
Zadáš tam IBAN knih, a oni ti rovnou ukážou, za kolik tu knihu vykoupí. Takhle jsem se zbavila asi 10 banánovek plných knih. Sami si pro to přijedou a odvezou to. Peníze ti pošlou na účet. Porcelán a věci z/do domácnosti na sbazar, bazos a Aukro. |
77kraska | 132593 |
7.8.2023 11:08:11
Stano,
KNIHY - napred se podivam na www.trhknih.cz, jestli o ne nema nekdo zajem...pokud ne nebo je to za smesnou cenu, tak je davam do www.knihobot.cz....a kdyz jsou roztrhane, tak do recyklace na trh knih davam knihy bez foceni....neni to treba, kdyz tam ta kniha uz je zalozena DEKY - podle stavu...kdyz je deka jeste zachovala a pritom vim, ze ji nebudu potrebovat (i kdyz na chalupe se deky vzdycky hodi), tak ji hazim do kontejneru https://www.kloktex.cz/ PEROVE POLSTARE - bych schovala, vim, ze rodice s tim pred lety meli dost prace je nechat vycistit a presypat peri do novych sypku POVLECENI jsme poslali do zachranne stanice pro zvirata, tam je davaji pod zvirata, tedy to starsi a roztrhane a nepouzitelne....lepsi ale nepotrebne povleceni jsem dala zase do kontejneru https://www.kloktex.cz/ PSACI STROJ - u senioru je kufrikovy psaci stroj, jeste jsem ho nikam nedala, ale pry se to prodava na aukru |
Okolík | 129526 |
7.8.2023 10:56:28
Ne, děkuji 77krasko. Jsi hodná
|
Lei | 37503 |
7.8.2023 10:47:46
Moje ségra říká, že každé zboží má svého kupce, nafotí vše na bazoš a opravdu se i po čase ozve někdo na úplného "ležáka", věc, co tam visí x týdnů či měsíců.
|
Lei | 37503 |
7.8.2023 10:45:43
Povlečení staré, ale i oblečení, co je fakt na vyhození (nesmí to být umělina, ta nesaje) od kamarádů bereme velmi rádi do dílny, při opravách zeměd. strojů je pořád velká spotřeba hadrů, součástky se otírají od oleje apod., opět - nevím, odkud jsi, ale nějaká autodílna apod. by si možná ráda vzala.
|
Lei | 37503 |
7.8.2023 10:42:51
Nechala jsem si ze starších polštářů peří vyčistit a udělat dva nové, jsem moc spokojená, spím jak na zámku . Teď se teta zbavuje dvou peřin kvůli alergii, tak mi je dala, udělám totéž, necháme si ušít dvě nové peřiny, už se těším . Ale i kdyby to vykoupili za směšnou cenu, tak jestli nemáš sběrnu peří moc daleko, tak lepší než to hodit do kontejneru...
|
La Pepa | 5341 |
7.8.2023 9:15:35
Kde porcelán prodáváte? Zrovna tohle nám moc nejde....
|
apo-lena | 159305 |
7.8.2023 8:30:46
Stáňo, porcelán se dá prodat. Ty sady, co měli rodiče, se prodávají za několik tisíc. A to je nádobí staré tak 40 let.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.