| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hemoroidy

  (?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 773  [Dalších 663 >>]
Viola 139377
18.10.2013 10:43:32
Dobrý den, hemeroidy mne trápily poměrně dlouhou dobu. Neřešila jsem je, jelikož jsem si myslela, že to přejde samo. Bohužel, nepřešlo :(~n~
Na radu švagrové jsem si koupila přípravek Anurex. Zprvu jsem k němu neměla důvěru, přece jen na rozdíl od mastí, se strká "tam dovnitř"~f~~f~. Po prvním osmělení jsem ale změnila názor. Toto je věc, která mi od hemeroidů opravdu pomohla. Mohu vřele doporučit. ~g~
Přikládám odkaz, kde Anurex seženete : www.anurex.cz
kateřinkaK 139285
10.10.2013 16:45:21
Ahoj, náhodou jsem narazila na docela dobrý patent http://www.hemaway.cz/ , přemýšlela jsem,že bych si to pořídila. Jsem po porodu a hemeroidy mě dost trápí. Mastičky mi nepomáhaj. Zkoušel jste to někdo? Máte někdo nějakou zkušenost? Myslím,že je to moc dobrá věc. :-)
Larisa Mer.
  • 
30.9.2013 0:48:24
Ze své zkušenosti bych doporučila Mobivenal micro, normálně z lékárny. Mně to pomohlo. Tak třeba to pomžeů i tobě:)
IvanaP
  • 
21.6.2013 9:29:06
Hemox jsem zkousela. Je to totalne k nicemu. Opravdu, jedine za co jim muzu podekovat jsou vyhozene penize. Meli by se zamyslet nad tim, co prodavaji a prodavat to kvalitni. A ne ze mi to po dvou balenich nepomuze. Proste k nicemu. A objevil se tu taky nazor o anurexu .. Ten jsem zkousela taky. Konecne neco, co ma smysl. Objednala jsem si na internetu jedno baleni, prislo hned na druhy den a po dvou dnech uz mi bylo 10x lepe. Proste vse jak ma byt. Solidni jednani, kvalita vyrobku, zaruceny vysledek. Ne jako ten hemox. Kdyz uz bych mela neco doporucit, opravdu doporucuju Anurex ..
KoproFka 76193
26.5.2013 22:54:26
ty vado! teď to po sobě čtu~a~
to je strašný - ty hrubice - hemoroidy se neudělalY! se picnu - totálně vykojenej mozek a ne že ne!!!~8~
KoproFka 76193
26.5.2013 22:52:35
Buchli, na šití zaručeně odvar z řepíku! Je to zázrak, vážně!!!~R^~R^
Pokud tě to hodně bolí, klidně si ho vychlaď v lednici, ránu si jím navlhči a nechej na vzduchu chvilku zaschnout - a takhle několikrát denně - budeš překvapená, jak rychle to zabírá - já měla krásně zatažené šití do dvou dnů po porodu.

Pokud se ti potrhaly stehy, tak ten řepík ale už tak dobře nezabírá, alespoň mě nezabral - vyzkoušeno mnou u prvního porodu - potrhala jsem si stehy poslední minuty v porodnici, kdy mi vrchní sestra nedovolila si při kojení lehnout (manžel měl zpoždění, jel s tchyní z nemocnice - a já už musela kojit), ale řekla, že to prostě nejde, ať nakojím v sedě ~n~- trhly se mi 3 stehy - měla jsem fakt hodně šitá i labia, bohužel, a tam se to trhlo - 2 dny jsem to vydržela se slzama v očích, pak mě manžel odvezl na gynekologii a tam mi dr. prohlídl, kostatoval co se stalo a napsal nějakou mastičku - zabrala strašně rychle, nevím ale už, co to bylo ...

Naštěstí teĎ to bylo super - jak porod - krásně přirozený, fakt neuvěřitelný, musím říct /hlavně ale žádné křížáky!) + jako bonus žádné porodní poranění, žádný nástřih, nic - jak zkonstatovala dr. - že jsem jen trochu odřená~b~, že tam na šití fakt nic není...~g~... odrodila mne porodní asistentka - byla zlatá!~s~

Kočanská
  • 
26.5.2013 13:46:21
tutovka je mast Hirudoid Forte.
*Hanka* & Lucinka 16914
26.5.2013 13:20:34
Žluťásku nevím, asi nevysvětlila, nebyla jsem tam.... říkala jen, že se nevytvoří puchýře ani červené fleky.

Po vlastní zkušenosti mám dojem, že hořčice je lepší než voda. Ale nikomu to nevnucuju, pokud máš pocit, že voda je lepší, tak můžeš klidně dál používat vodu.

Já za sebe přecházím na hořčici. Načínala jsem novou, která předtím v lednici nebyla, takže o tom, že by chladila pochybuju, ale přesto to nepálilo.
KoproFka 76193
26.5.2013 0:27:40
Buchli, zkus pohanku.
Mě trápili hemoroidy po prvním porodu docela hodně - nezabírala Dubová kůra, Faktu prostě nic....
Pak jsem někde četla, že pokud se jí pravidelně pohanka, hemoroidy se ztratí samy do 14-ti dnů.
Takže jsem si koupila pohanku, pohankové vločky a pohankovou mouku, pohankovou krupičku.
Každý den jsem si do jogurtu, který ráno snídám, nasypala k ovesným vločkám ještě ty pohankové, začala jsem míchat pšeničnou mouku na sladké pečení s pohankovou a občas si udělala pohankový salát se zeleninou, nebo ji přisypala do polívky atp... a fakt zmizli - tak do 10-ti dnů!!!

Pohanka mi navíc hodně chutná, takže ji jím tak, jak jsem popsala, vlastně každý den.

16.4. jsem rodila a hemoroidy jsem vůbec neměla - prostě se neudělali - a to měla mrňavka o 300g víc, jak bráška!
Tak to zkus - vím, není to první pomoc, ale třeba ti to pomůže tak, jako mě...~;)~;)
*Hanka* & Lucinka 16914
25.5.2013 21:14:28
tak moje mamka byla před pár dny u léčitelky a dostala radu....
zatím to nevyzkoušela

nastrouhat na jemném struhadle syrovou mrkev, dát do gázy, vložit mezi půlky a sednout si na to na 10-15 minut, pak si nastrouhat cibuli a udělat to samé - toto dělat pravidelně myslím 6 týdnů a ztratí se úplně

každý se prý diví, že cibule musí zaručeně pálit, ale prý nepálí...

každému komu to poradila se hemeroidy ztratili a na pálení si nestěžoval nikdo

mamka to zatím nevyzkoušela, takže tato rada je námi neověřená a neručím za ní.

Stejně tak jí poradila spáleninu ihned pomazat hořčicí a nechat tam dokud nevyschne, pak slabým proudem vody nechat opláchnout a znovu mazat, takto to dělat dokud hořčice vysychá, neudělá se puchýř ani červený flek.
Zkoušela jsem to minulý týden a opravdu, jakmile jsem to namazala, tak to nepálilo, červený flek se trochu udělal, ale nestihla jsem namazat hned, chvíli mi trvalo, než jsem si na to vzpomněla. Jakmile jsem to smyla, pálilo to, namazané to hned pálit přestalo.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 773  [Dalších 663 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.