| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Oheň - hemangiom

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 355  [Dalších 145 >>]
tereza
  • 
24.6.2007 21:26:43
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat da máte někdo zkušenost s naevus sebaceus. Můj syn 11 měsíců má toto,prý mateřské znaménko od narození,nevím po kom u nás v rodině toto nikdo nemá. Má ho na hlavičce,je to barvou těla,lojovité malé šupinky,3x2cm a neporostou mu tam vlásky,máte někdo zkušenost? na netu moc informací není. nechat odstranit? říkají že až v pubertě,nevím prosím op názory a zkušenosti,díky.
tereza
  • 
24.6.2007 21:26:42
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat da máte někdo zkušenost s naevus sebaceus. Můj syn 11 měsíců má toto,prý mateřské znaménko od narození,nevím po kom u nás v rodině toto nikdo nemá. Má ho na hlavičce,je to barvou těla,lojovité malé šupinky,3x2cm a neporostou mu tam vlásky,máte někdo zkušenost? na netu moc informací není. nechat odstranit? říkají že až v pubertě,nevím prosím op názory a zkušenosti,díky.
tereza
  • 
24.6.2007 21:25:43
tereza
  • 
24.6.2007 21:21:45
Martynka, Niki
  • 
11.5.2007 23:15:36
Ahoj, ráda bych se podělila o moji zkušenost s hemangiomem. Když se malá narodila, měla uprostřed čela malou červenou pihu, která vyústila do půl roku do velikosti pětikoruny a vystoupila nad povrch. Hemangiom vypadal opravdu hrozně a samozřejmě každý si malé všiml a náležitě "to" komentoval. Proto jsem si začala pohrávat s myšlenkou, že ji nechám operovat. Jsme z Prahy, proto naše kroky směřovaly nejprve na Vinohrady na plastiku. Tam se do operace v žádném případě nechtěli pouštět před dovršením prvního roku. Na základě diskuze na rodině jsem pak získala kontakt na MUDr. Kocmichovou do Motola, která nás okamžitě objednala na operaci. Jednalo se o malý zákrok a ikdyž tam má jizvu, děti mají neuvěřitelnou schopnost regenerace, takže jizvu teď opravdu neřeším. Píšu ale i proto, že MUDr. Kocmichová praktikuje na hemangiomy i laiser, takže se na ní zkuste obrátit. Za kontakt nic nedáte a věřte, že čím více stanovisek od doktorů, tím více informací se dozvíte. Z medicínského pohledu se nejedná o nic vážného, ale pokud je to na vcelku exponovanénm místě, tak je velké nebezpečí krvácivosti. Zkuste to, uvidíte sama. Držím palce. V Motole se obrňte trpělivostí:-)
Dana J. 40589
24.4.2007 12:49:19
Maminky, už jsem sem psala dříve a teď se znovu vracím, i když příspěvky čtu stále. Moc a moc všem držíme palečky, ať máte brzy všechno vpořádku
My se s malým potýkáme s hemangiomatózou od jeho 3 týdnů a nyní je mu 2,5 roku. Stále hledám někoho, kdo má zkušenosti s léčbou Roferonem. My jsme ji podstoupili když byl synovi 1 rok, na hemangiomy zabrala, ale máme nepříjemné vedlejší účinky. Jsou prý ojedinělé, ale tím to pro doktory téměř končí. Nemůžu stále najít někoho, kdo by mi řekl,co se stalo, co se poškodilo a jestli je to napořád. Malý má paraparézu nožiček, prý jako následek toxicity. Jestli tu někdo je, kdo by mi mohl říct svoje zkušenosti, určitě mi dejte vědět. Jinak Roferonem se prý léčí i roztroušená skleróza. Moc děkuju.
Maraska 62018
24.4.2007 11:43:53
Držíme palce ať vše dobře dopadne a rychle se zahojí.
Andrey 43732
23.4.2007 22:13:37
Ahojky,
tak jsme byli na vysetrenich kvuli tomu naevusu..no v kvetnu jde maly na operaci ocicka-pry se to bezne u hemangiomu a naevusu dela...tak nam drzte palecky...at je vse OK
eva a tamarka
  • 
31.3.2007 20:54:37
ahoj katka! neviem, ci tu maminu-slovenku si myslela mna, ale ak ano : my sme prednison nebrali, odmietli sme to. aspon zatial. v olomouci sme dopadli asi takto - boli sme tam 3x. 3x jej robila hrudnik a zadocek a len 1x spodnu peru a krk, co som bola sklamana, lebo hlavne kvoli tej pusinke sme sa tam vybrali. doktorka nam odporucila chirurgicky zakrok na ktory som sa informovala a doktor hovoril, ze to by sa muselo rezat postupne tak, ako mala bude rast a neviem, ci ju necham tolko krat rezat a uspavat nakolko jej zatial nerobi problemy (nepraska a podobne). este nam spominala podviazanie hlavnej - privodnej cievy, po ktorom by sa malo vstrebavanie hemang. urychlit. uvidime v aprili, ideme k druhemu chirurgovi, co povie ten. a co sa tyka ucinnosti laseru - hned po prvom raze mala hemang. svetlejsie. na hrudniku a zadku ich ma po troch navstevach uz o moc bledsie, aj mensie, no ten na puse je mozno len o nieco svetlejsi, ale mensi nie. len skoda, ze doktorka uz nechce do tej pusy ist. ak chces, napis nam na evagonova@atlas.sk vzdy sa potesime, ak nam napise niekto svoje skusenosti. vela stasticka, ahojte!
Jana a Bertička
  • 
29.3.2007 15:05:44
Ahoj, moje roční holčička má na stehýnku od tří měsíců věku mastocytom. Nejedná se sice o hemangiom, ale taková diskuze bohužel není. Je to poměrně ojedinělá záležitost, tak hledám nějakou maminku se stejným problémem, abychom si mohli společně sdělit zkušenosti. Zdravíme všechny mamky a mimča
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 355  [Dalších 145 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.